Sporturi

Aroganța lui Floyd Mayweather după ce s-a spus că e falit: un Rolls Royce Phantom și patru brățări de diamante

05.03.2020 | 15:29
Aroganta lui Floyd Mayweather dupa ce sa spus ca e falit un Rolls Royce Phantom si patru bratari de diamante
Floyd Mayweather, o nouă aroganță după ce a fost acuzat că e falit
ADVERTISEMENT

Floyd „Money” Mayweather a ieșit la o plimbare prin Londra la volanul unei mașini de peste 400.000 de euro. Mai mult, boxerul și-a încărcat încheietura mâinii drepte cu nu mai puțin patru brățări din diamant.

Mayweather se află în această perioadă în Anglia, cu scopul de a se întâlni cu fanii, după retragerea oficială din ring.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, sportivul încearcă să iasă în evidență cu orice ocazie, mai ales că în ultima vreme circulă zvonuri că s-ar confrunta cu probleme financiare, anunță The Sun.

50 Cent spune că Mayweather ar fi „falit”

Vestea „falimentului” lui Floyd Mayweather a căzut ca un trăsnet, mai ales când informația a fost divulgată de 50 Cent, rapperul american prieten apropiat cu Mayweather.

ADVERTISEMENT

„Ar trebui să se reîntoarcă în ring, pentru că banii lui s-au dus. El se bazează pe principiul: luptă, fă bani, cheltuie banii, luptă. Are cheltuieli imense de la lună la lună, de la zi la zi.

Cu așa stil de viață, banii s-au dus. Credeți-mă”, a explicat Curtis Jackson, cunoscut fanilor drept 50 Cent, conform presei americane.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Mayweather: ceasuri cu diamant

Drept răspuns la acuzele lui 50 Cent, boxerul s-a etalat cu un ceas scump în valoare de peste 200.000 de euro și patru brățări din diamant.

Chiar și așa, cârcotașii cred că întreg „turneul” britanic al lui Mayweather este organizat tocmai pentru că sportivul are nevoie disperată de bani.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather a câștigat în cariera sa cel puțin 1 miliard de dolari, fiind celebru și pentru stilul său excentric prin care se laudă cu averea sa pe rețelele de socializare.

  • 415.000 de euro valorează mașina Rolls Royce Phantom deținută de Maywheater
ADVERTISEMENT