Sport

Luptă totală la Poarta Transilvaniei: Moroșanu pune în joc titlul la semigrea pe 7 iunie

Cel mai cunoscut circuit de lupte din România, Dynamite Fighting Show, va ajunge pentru prima dată în Bistrița, Cătălin Moroșanu urmând să organizeze acolo o ediție spectaculoasă, de unde nu va lipsi un turneu piramidal care pune în joc și titlul de campion.
25.04.2024 | 07:00
Lupta totala la Poarta Transilvaniei Morosanu pune in joc titlul la semigrea pe 7 iunie
Luptă totală la Poarta Transilvaniei: Moroșanu pune în joc titlul la semigrea pe 7 iunie
ADVERTISEMENT

La nici o lună după succesul istoric de la Baia Mare, Cătălin Moroșanu a anunțat că va rămâne în zona Ardealului și pentru a doua gală a anului. Astfel pe 7 iunie, la Teraplast Arena din Bistrița, va organiza Dynamite Fighting Show 23. Peste 4.000 de spectatori sunt așteptați să umple până la refuz cea mai nouă sală polivalentă ultra modernă din România.

Luptă totală la Poarta Transilvaniei: Moroșanu pune în joc titlul la semigrea pe 7 iunie

„Sala arată extraordinar și ne dorim să organizăm un eveniment pe măsură. Este pentru prima oară când DFS ajunge la Bistrița și sunt convins că vom avea același succes pe care l-am avut în celelalte orașe din România. Mă bucur să văd că noua generație de luptători are un impact major pentru publicul din toată țara”, a spus Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT

Promotorul DFS a anunțat că de data aceasta va pune la bătaie centura la categoria semigrea, după ce în martie, la Baia Mare, s-a stabilit campionul de la mijlocie.

„Avem un turneu de 4. Sunt deja confirmați Andrei Leuștean, Andrei Ostrovanu și Costin Dinu, iar al patrulea nume va fi stabilit vineri, în cadrul galei Road to DFS de la Târgoviște, când avem un meci eliminatoriu între Leonard Florea și Andrei Andreescu”, a anunțat acesta, adăugând faptul că învingătorul din piramidă va deveni și challenger obligatoriu la centura mondială ISKA.

ADVERTISEMENT

Finalist în sezonul 2023 la categoria grea, Florin Ivănoaie se va întoarce în DFS, anunțul fiind făcut la numai câteva zile după ce a devenit campionul Senshi, faimoasa promoție din Bulgaria. Acesta va avea parte de un super fight internațional pe 7 iunie.

Moroșanu pregătește surprize pentru fani!

Moroșanu a mai transmis că pregătește câteva surprize spectaculoase pentru fani. „Pe parcurs vom mai prezenta noutăți legate de fight card, dar și de personalitățile care vor fi prezente, inclusiv pe partea de promovare internațională. Le luăm pas cu pas”, a adăugat fostul luptător.

ADVERTISEMENT

Biletele s-au pus deja în vânzare, iar prețul unuia este de 75 de lei, putând fi achiziționat de pe bilete.ro.

Fondată în 2018, Dynamite Fighting Show a organizat deja 22 de evenimente în întreaga țară și a devenit cea mai de succes promoție din sportul de contact românesc.

ADVERTISEMENT

Cu excepția pandemiei, sălile au fost arhipline la galele organizate de Moroșanu, înregistrându-se cifre record inclusiv pe social media, unde zeci de milioane de persoane din toată lumea au urmărit meciurile din ringul DFS.

ADVERTISEMENT