Sport

Remy Bonjasky se întoarce în România! Unde ajunge legendarul campion K-1

Unul dintre cei mai iubiți luptători din toate timpurile din K-1, Remy Bonjasky, va ajunge din nou în România la finalul lunii martie, urmând să asiste la gala Dynamite Fighting Show de la Baia Mare. Evenimentul de pe 29 martie este deja aproape sold out, iar meciurile se anunță de top.
17.03.2024 | 06:30
Remy Bonjasky se intoarce in Romania Unde ajunge legendarul campion K1
Bonjasky se întoarce în România. Unde ajunge legendarul campion K-1
ADVERTISEMENT

De 3 ori campion mondial K-1 și apreciat pentru stilul său spectaculos de luptă, Bonjasky rămâne figură marcantă pentru acest sport chiar și la aproape un deceniu după retragere. Un iubitor al kickboxului din România, cel poreclit Olandezul Zburător revine în țara noastră după aproape 5 ani.

Bonjasky se întoarce în România. Unde ajunge legendarul campion K-1

Ultima oară a fost la Iași, tot la o gală Dynamite Fighting Show. De data aceasta, Bonjasky va ajunge în premieră la Baia Mare, orașul care va găzdui a 22-a ediție a promoției lansate de Cătălin Moroșanu în 2018.

ADVERTISEMENT

Marele campion va avea ce să vadă la Baia Mare. Gala programează un turneu piramidal de 8, unde noul deținător al titlului DFS la categoria mijlocie va fi stabilit în aceeași seară. Acesta trebuie să treacă de 3 adversari în aceeași seară pentru a fi campion. Vor participa: Marius Cimpoieru, Andrei Varga, Alex Bublea, Adrian Maxim, Marian Lăpușneanu, Valentin Mavrodin, Costel Șchiopu și Darius Argyo.

De asemenea, conaționalul său, Brian Douwes, un luptător cu 100 de meciuri la profesioniști și victorii împotriva unor nume precum Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddik, îl va înfrunta pe campionul greilor din DFS, Ionuț Tancul Iancu. În plus, surinamezul Guillermo Blokland, va lupta împotriva maramureșeanului Alex Negrea, într-un super fight la categoria semigrea.

ADVERTISEMENT

Cu aproape două săptămâni până la primul gong, puțin peste 100 de bilete au mai rămas disponibile pentru fanii care vor să asiste la prima gală Dynamite Fighting Show a sezonului 2024. De altfel, DFS a devenit deja un brand recunoscut la nivel internațional datorită spectacolului pe care îl oferă la fiecare eveniment.

Fanii care nu vor prinde un loc în tribune vor mai avea o șansă să îi cunoască pe luptătorii favoriți, la cântarul oficial, programat pe 28 martie, de la ora 16:00, la VIVO! Baia Mare, acolo unde accesul va fi gratuit. Tot atunci, va fi programată o sesiune de poze și autografe cu figurile marcante ale evenimentului.

ADVERTISEMENT

Se joacă cu titlul intercontinental ISKA pe masă!

Un alt meci interesant pentru gala de pe 29 martie va fi cel pentru titlul intercontinental ISKA dintre Andrei Ostrovanu și americanul Omar Moreno, luptător care are inclusiv 3 meciuri în Glory.

Și fostul campion al Uniunii Europene la box profesionist, Florin Cardoș, va urca în ringul de la Sala Sporturilor Lascăr Pană, urmând să îl înfrunta pe brazilianul Da Silva Junior.

ADVERTISEMENT

Gala de pe 29 martie va începe de la ora 18:30 cu undercardul, iar de la ora 20:00 va fi în direct pe Pro Arena, primele meciuri fiind sferturile de finală ale turneului de la categoria mijlocie.

ADVERTISEMENT