Sport

Anamaria Prodan organizează prima sa gală de box! Iubitul Ronald Gavril va urca în ring. Cât costă biletele

De când se află într-o relație cu pugilistul Roland Gavril, Anamaria Prodan a devenit interesată de această lume. Ea și-a luat licență de promotor și acum organizează o gală.
18.04.2024 | 19:48
Anamaria Prodan organizeaza prima sa gala de box Iubitul Ronald Gavril va urca in ring Cat costa biletele
De când se află într-o relație cu pugilistul Roland Gavril, Anamaria Prodan a devenit interesată de această lume. Ea și-a luat licență de promotor și acum organizează o gală. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Evenimentul de debut al celebrei impresare va avea loc vineri, 17 mai, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă din Craiova. În ring vor intra nume grele ale boxului profesionist, printre care și iubitul Prodancei.

Gală de box organizată de Anamaria Prodan și Roland Gavril

Recunoscută în lumea sportului pentru faptul că are o ambiție de fier să realizeze ceea ce își propune, Anamaria Prodan a ajuns să organizeze prima sa gală de box din postura de promotor la scurt timp după ce a început o relație cu pugilistul Roland Gavril.

ADVERTISEMENT

De altfel, iubitul ei va urca în în ring la Boxing Fighting Championship, ediția a 5-a – ”The Return of the Thrill Gavril”. Boxerul român care a făcut carieră în SUA, fiind manageriat de Mayweather Promotions, revine astfel în fața publicului din România după o pauză de 12 ani.

Roland Gavril, în vârstă de 37 de ani, va aduce în România calitatea boxului profesionist de peste Ocean și are ca obiectiv în gala care se va desfășura pe 17 mai, la Craiova, să cucerească centura WBC Continentală.

ADVERTISEMENT

Nu va lipsi de la acest eveniment nici cel de-al 5-lea român campion mondial la box profesionist după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu. Este vorba de Flavius Biea care își va apăra centura IBA World și WBC Continentală într-un meci revanșă împotriva argentinianului Juan Jose Velasco.

Prețuri piperate la bilete la gala Prodancei

În ringul Sălii Polivalente din Craiova vor mai intra și alte nume importante ale boxului românesc, care promit să facă un spectacol agreabil. Fanii acestui sport vor putea să-i vadă la lucru pe Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, James Chereji, Cristian Filip, Claudiu Ienci, Daniel Bădulescu și Daniel Muțiu.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan gală de box Ronald Gavril
Afișul galei de box pe care o va organiza Anamaria Prodan

Prețul biletelor nu este deloc ieftin, dar merită ținând cont de afișul galei organizate de Anamaria Prodan:

  • VIP Platinum – 499 de lei
  • VIP Gold – 290 de lei
  • VIP Silver – 125 de lei
  • Acces General – 75 de lei
ADVERTISEMENT

Roland Gavril ar fi trebuit să lupte în luna martie într-o gală la San Francisco, însă Anamaria Prodan a anunțat în exclusivitate pentru FANATIKpartida a fost anulată după ce adversarul pugilistului român a făcut Covid.

În ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora Anamaria Prodan și Ronald Gavril ar urma să se căsătorească. Contactată de FANATIK, impresara a dezvăluit că nu are de gând să se mărite acum și că ea și iubitul ei au alte priorități, dar nu exclude ca acest lucru să se întâmple în viitor.

ADVERTISEMENT