Life

Artista de muzică populară care s-a măritat fără să-și anunțe părinții. Surpriza a fost uriașă

O artistă de muzică populară s-a căsătorit în secret, fără știrea părinților. Care a fost motivul. Surpriza a fost uriașă pentru tatăl și mama ei.
29.10.2023 | 15:25
Artista de muzica populara care sa maritat fara sasi anunte parintii Surpriza a fost uriasa
Cum au aflat părinții artistei de căsătorie. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

O cântăreață de muzică populară a mărturisit că s-a căsătorit fără a da de veste și părinților săi. Se întâmpla în perioada comunistă, când era îndrăgostită de cel care acum îi este fost soț. Cum au aflat mama și tatăl ei de fapta pe care a făcut-o în secret?

Artista de muzică populară care s-a căsătorit fără să le spună părinților. Care a fost motivul

Interpreta de folclor Maria Ghinea era doar o copilă când s-a îndrăgostit de tatăl fiului ei. Atât de mult acesta i-a furat inima, încât nu a mai ținut cont de aventurile numeroase ale bărbatului, despre care știa multă lume. I-a spus ”Da!” mai mult dintr-o joacă și nu s-a gândit deloc la consecințe.

ADVERTISEMENT

Maria Ghinea a acceptat să se căsătorească cu primul soț în perioada când ea se pregătea pentru Bacalaureat și pentru a-l ajuta să scape de o povară pe care o avea pe umeri. Acesta bănuia că a lăsat însărcinată o fată și nu voia să fie pedepsit de comuniști.

”În clasa a IX-a mă îndrăgostisem de tatăl lui Alexandru, era un bărbat foarte frumos. E din aceeași comună cu mine, sate diferite. Mama și tata nu mă lăsau la hora satului, voiau să fiu acasă la scăpătatul soarelui, când tocmai începea hora. Dani era un băiat care locuia în oraș, foarte curtat de fete. La vremea respectivă doar așa puteai să ai buletin de oraș, căsătorindu-te cu cineva din oraș (…)

ADVERTISEMENT

Tot frumușel rămăsese. În momentul în care mă superi, nu mai intri în sufletul meu, așa eram și cu el. Auzeam cum le povestea colegelor că e supărat că o fată pretinde că e gravidă și că vreo cinci băieți sunt suspectați că ar fi tatăl copilului, printre care și el. Era o nebunie pe vremea lui Ceaușescu, putea să facă și pușcărie pentru lucrul ăsta.

Și, în glumă, l-am întrebat dacă vrea să-l ajut eu. El m-a întrebat atunci dacă mă căsătoresc cu el. Eu, tot în glumă i-am spus că da… Și gluma asta a făcut ca a doua zi să mă caute la internat să mă întrebe dacă am vorbit serios.”, a relatat artista în podcastul lui Alexandru Pătrașcu, by Imbold Media.

ADVERTISEMENT

Cum au aflat părinții solistei de gestul ei

Maria Ghinea nu le-a spus părinților despre intenția sa și i-a cerut, de altfel, celui care avea să-i devină partener de viață să-i respecte castitatea până în momentul căsătoriei. Zis și făcut, iar în ziua când își unea destinele cu el, în locul părinților a venit diriginta solistei.

Între timp, părinții solistei au început să-și pună întrebări de ce nu mai vine acasă fiica lor, de la cămin, fiindcă a terminat cu examenele. Un vecin, însă, le-a dat de veste că fata lor s-a măritat, în secret. Maria Ghinea a fost avertizată apoi de tatăl ei că nu-i va ține mariajul, ceea ce s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Doar doi ani a fost căsătorită Maria Ghinea cu primul soț. Din căsnicia lor a rezultat un fiu pe nume Alexandru. După divorț, solista a încercat să se reîndrăgostească, dar nici al doilea mariaj nu a funcționat. De 25 de ani nu a mai dorit să mai meargă în fața altarului cu nimeni.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Femeia care nu-l slăbește pe un celebru politician. Prinși din nou în fapt
Femeia care nu-l slăbește pe un celebru politician. Prinși din nou în fapt
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”