Life

Așa arată cea mai luxoasă toaletă publică din lume. Imaginile sunt ireale. Parcă intri într-un adevărat palat

Așa arată cea mai luxoasă toaletă publică din lume. Imaginile par din altă lume și mulți au descris-o ca fiind cea mai frumoasă.
14.08.2023 | 19:17
Asa arata cea mai luxoasa toaleta publica din lume Imaginile sunt ireale Parca intri intrun adevarat palat
Așa arată cea mai luxoasă toaletă publică din lume. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Așa arată cea mai luxoasă toaletă publică din lume. Deși intri doar să-ți faci nevoile, poți avea impresia că ești într-un adevărat palat.

Așa arată cea mai luxoasă toaletă publică din lume

Un centru comercial din China, mai precis din orașul Nanjing, găzduiește una dintre cele mai luxoase băi din lume. Este de o eleganță care pe mulți îi lasă fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Toaleta care este mai degrabă una demnă de un împărat a fost proiectată de un firmă specializată din Shanghai.

Toaleta superbă este la etajul al șaselea al centrului comercial Deji Plaza. Designerul celebrei toalete demne de un împărat spune că și-a dorit să îi lase pe oameni fără cuvinte și în același timp să îi facă să creadă că s-a gândit cineva la confortul lor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este vorba despre o toaletă publică, designerul a declarat că a vrut să-i facă pe oameni să se simtă speciali. De aceea a creat acest concept de grădină.

„O toaletă dintr-un mall este un spațiu public deschis tuturor. Îi găzduiește pe oameni în viața lor urbană aglomerată și le oferă un spațiu pentru a lua o pauză”, a explicat designerul Li Xiang, conform Oddity Central.

ADVERTISEMENT

„În timpul procesului de proiectare, am sugerat să punem mai mult accent pe designul toaletei, astfel încât să reflectăm grija pe care o avem pentru oameni, chiar și în cel mai neașteptat loc. De aceea am venit cu conceptul de Grădina Sanctuarului.”

Desigur, imaginile vorbesc de la sine:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Li Xiang | X+LIVING (@xlivingart)

Este cea mai frumoasă toaletă publică din lume?

Mulți chiar spun că aceasta este cea mai frumoasă toaletă publică din lume, și au și de ce. Pe lângă faptul că este imensă, toaleta oferă o îmbinare a luxului cu natura.

ADVERTISEMENT

Toate elementele de decor și mobilier au fost făcute la comandă, și chiar și podeaua este specială. Ea este asemeni unui fluture.

 „Integrarea designului cu funcționalitatea este subtilă. Vizitatorii au parte de o surpriză senzorială, dar și de comoditate în timpul utilizării”, a adăugat Li Xiang.

Cei care au mers la această toaletă au spus că este o „experiență captivantă care te face să te simți ca la o plimbare printr-o grădină”.

ADVERTISEMENT