Life

Hotelul care îi lasă fără cuvinte pe toți turiștii care îi trec pragul. Prețul pentru o noapte de cazare e pe măsură

Hotelul care îi lasă fără cuvinte pe toți turiștii care îi trec pragul. Are un preț foarte mare pentru o singură noapte de cazare.
04.07.2023 | 17:06
Hotelul care ii lasa fara cuvinte pe toti turistii care ii trec pragul Pretul pentru o noapte de cazare e pe masura
Hotelul care îi lasă fără cuvinte pe toți turiștii. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Hotelul care îi lasă fără cuvinte pe toți turiștii care îi trec pragul. Prețul este și el unul pe măsură. Iată cât costă pe noapte.

Hotelul care îi lasă fără cuvinte pe toți turiștii

Hotelul cu pricina este unul în stilul serialul Bridgerton, care a înnebunit pe toată lumea. Ballyfin Demesne este numele hotelului de cinci stele.

ADVERTISEMENT

Acesta se află în comitatul Laois din Irlanda și este la poalele munților Slieve Bloom. Hotelul este înconjurat de natură și este o capodoperă în sine.

Desigur, de aici nu lipsesc trăsurile de cai și majordomii care pot să facă tururi private ale hotelului ce seamănă mai mult cu un castel.

ADVERTISEMENT

Hotelul care impresionează turiștii este așa frumos că este considerat cel mai sumptuos conac din Irlanda. Acesta a fost restaurant vreme de nouă ani, iar acum unii îl consideră cel mai frumos din țară.

Un lucru este cert: hotelul nu seamănă cu niciun altul din Irlanda. Aici sunt 20 de dormitoare și o căsuță privată ce poate fi și ea închiriată.

ADVERTISEMENT

Mulți adoră acest loc pentru intimitatea pe care o oferă, pe lângă cadrul idilic. Decorul este considerat a fi unul superb, iar biblioteca de aici este imensă, fiind pe toată lungime fațadei sudice a conacului.

Cât costă o noapte la acest hotel

Desigur, toate aceste laude aduse hotelului vin și ele cu un preț. O singură noapte la conac costă 640 de euro pentru cea mai ieftină cameră. Dacă vrei să stai în cea mai luxoasă încăpere de aici trebuie să scoți din buzunar 2.600 de euro pe noapte!

ADVERTISEMENT

La acest hotel care îi lasă fără cuvinte pe turiștii ce îi trec pragul mai poți să tragi și cu arma cu aer comprimat. Este un instructor pentru tirul cu arcul ce îi învață pe vizitatori cum să tragă precis.

De asemenea, și călăria în jurul domeniului este un alt lucru care îi atrage pe mulți. Se pot organiza drumeții în jurul lacului, dar și în jurul proprietății.

ADVERTISEMENT