Life

Așa scoți cele mai neplăcute pete de pe blugi. Îți trebuie acest ingredient simplu

Cum elimini cele mai neplăcute pete de pe blugi. Trucuri care îți vor fi de mare folos. Ai nevoie de un simplu ingredient.
31.01.2024 | 23:39
Asa scoti cele mai neplacute pete de pe blugi Iti trebuie acest ingredient simplu
Cum să-ți cureți blugii de petele dificile. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Tuturor ni se întâmplă să ne murdărim din când, în când, pe haine, iar unele pete sunt foarte greu de îndepărtat. Blugii sunt articolele vestimentare de pe care se curăță destul de dificil anumite murdării, precum iarba sau uleiul. Însă, sunt câteva trucuri care sunt de folos oricui.

Cum scoți cele mai neplăcute pete de pe blugi

Pasta de pix, cerneala, rujul, laptele sunt alte pete care par imposibil de scos de pe materialul de blugi. De multe ori, nici cel mai bun detergent de rufe nu te poate ajuta. Din fericire, de-a lungul timpului s-au identificat o serie de metode de curățare, dar pe care puțini le cunosc.

ADVERTISEMENT

Un ingredient simplu, pe care îl au multe gospodine prin bucătărie, cu scopul de a-l adăuga în prăjituri pentru o textură mai pufoasă, face minuni și în mașina de spălat. Elimină murdărie de orice fel atât de pe blugi, cât și de pe alte materiale pretențioase.

Unde mai punem că ingredientul se găsește în orice magazin alimentar și nu costă mai mult de 1 leu sau 2, în funcție de cantitatea pe care vrei să o achiziționezi. Produsul se vinde în variante de 100 de grame sau 500 de grame.

ADVERTISEMENT

Totodată, acest produs se utilizează și în industria frumuseții. Multe doamne și domnișoare îl folosesc pe post de gel de curățare, pentru un ten fără impurități. Asta deoarece numeroasele studii i-au recunoscut capacitatea de a omorî bacteriile, de a elimina foarte bine celulele moarte și de a oferi luminozitate feței.

Mai mult decât atât, sunt oameni care adaugă ingredientul într-un pahar cu apă și-l beau dimineața, pe stomacul gol. Tot oamenii de știință au observat că are puterea de a curăța foarte bine organismul de paraziți și de alți factori nocivi.

ADVERTISEMENT

Dacă v-ați dat sau nu seama despre ce este vorba, facem referire la bicarbonatul de sodiu. Oricine trebuie să-l aibă în casă, având în vedere că, pe cât de ieftin, pe atât de folos ne poate fi, iată, în aproape orice situație.

Bicarbonatul de sodiu ne ajută să avem blugii curați

Cum cureți blugii cu bicarbonatul de sodiu? Pune ingredientul, într-o cantitate generoasă, pe suprafața pătată și lasă-l să acționeze în jur de 30 de minute. Amestecă-l cu puțină apă fierbinte, încât să se creeze o pastă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pune deasupra bicarbonatului un prosop sau un ziar. Odată ce vor expira cele 30 de minute sau cât consideri că este nevoie să-l lași să pătrundă cât mai bine peste pată, se apasă cu un fier de călcat încins, pe prosop sau pe ziar. Vei vedea cum suprafața murdară se va transforma în una perfect imaculată.

ADVERTISEMENT
Tags: