Sport

Așa sună imnul României după calificarea la Euro 2024! Melodia lui Emilian a devenit virală. Video

Cunoscutul cântăreț Emilian a lansat o melodie dedicată naționalei României imediat după ce ”tricolorii” au învins Elveția și au câștigat grupa de calificare la Euro.
23.11.2023 | 15:17
Asa suna imnul Romaniei dupa calificarea la Euro 2024 Melodia lui Emilian a devenit virala Video
Așa sună imnul României după calificarea la Euro 2024! Melodia lui Emilian a devenit virală. Video
ADVERTISEMENT

Așadar, un omagiu adus fotbaliștilor pregătiți de Edi Iordănescu, care vor fi prezenți la un turneu final pentru prima dată după 8 ani. Emilian este un artist extrem de apreciat pe Tik Tok, unde are peste 12 milioane de urmăritori, astfel că videoclipul s-a viralizat rapid în rândurile iubitorilor de fotbal.

Cunoscutul cântăreț Emilian a lansat o melodie dedicată naționalei României

”Această piesă am făcut-o fix după ce România a terminat meciul cu Elveția dintr-un entuziasm și o bucurie greu de descris. M-a impresionat mult în 2018 piesa băieților de la Vegedream – Ramanez la coupe a la maison compusă pentru Naționala lor așa că am zis să iau energia muzicii Afro.

ADVERTISEMENT

Să o combin cu vibe-ul și cântecul nostru de suflet ce se aude la fiecare meci al naționalei: Româniaaaa, Româniaaa OLE OLE OLE !  Să ne vedem cu bine la EURO 2024 ! Bravo băieți, meritați tot ce vi se întâmplă ! 💙💛❤️”, a transmis artistul.

De asemenea, Emilian a publicat un mesaj pe Tik Tok, chiar după miezul nopții, în momentul în care și-a postat videoclipul. E 2:37 dimineața și nu m-am putut abține!!! BRAVO, BĂIEȚII! HAI, ROMÂNIA!”, a transmis Emilian. Videoclipul a strâns deja sute de mii de vizualizări și zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Versurile au fost special gândite să celebreze calificarea României la Euro, astfel că numele fotbaliștilor care au scris istorie vor rămâne pe veci pomenite. ”Nu intră nimic în poartă, e Horațiu Moldovan, nu luăm gol niciodată cu Horațiu Moldovan / Pe dreapta nu e spațiu că e Andre Rațiu.

Avem stâlp în apărare: Drăgușin, Drăgușin, Are aur în picioare: Drăgușin, Drăgușin”, sunt o parte din versuri. ”Adversarul se încurcă când dă de Andrei Burcă x2, România, România, ole, ole, ole, Bancu, Bancu, Bancu, Bancu, rupe flancul, rupe flancul.

ADVERTISEMENT

La mijloc sunt stăpânii: Marin, Marin, Marin, Că e Marius sau Răzvan, tot Marin, Marin, Marin, Te amețește ca vraciul, e Nicolae Stanciu, Te aleargă, faci lipsă de calciu, e Nicolae Stanciu”, continuă melodia.Nici fotbaliștii ofensivi nu au scăpat de laudă, fiind menționați de versurile melodiei lui Emilian.

”Ar un frate mai mic, Olimpiu Moruțan.  Cel mai tare pe dribling, Olimpiu Moruțan. Ai grijă că trage pe poartă, e Florinel Coman / La vinclu el ți-o bagă, e Florinel Coman, Adversarii mor, săracii, când îi driblează Hagi”, continuă melodia.

ADVERTISEMENT

Melodia se încheie cu un omagiu adus atacanților României, cei care vor duce greul la viitoarea ediție a Euro 2024: ”Ai grijă, câine rău! Vezi că vine Cicâldău. Talentat cu carul, zău, vezi că vine Cicâldău. Mamă, cum șutează, Alibec, Alibec. Orice portar paralizează, Alibec, Alibec.  Mare, mare, mare meseriaș, Pușcaș, Pușcaș. Cu golul lui suntem fruntași, Pușcaș, Pușcaș”.

ADVERTISEMENT