Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman, titular în România – Elveția! Toate schimbările anunțate de Fanatik s-au confirmat

Florinel Coman, Marius Marin și Olimpiu Moruțan încep din primul minut meciul cu Elveția. Modificările selecționerului au fost dezvăluite în exclusivitate de Fanatik.
21.11.2023 | 20:23
Florinel Coman titular in Romania  Elvetia Toate schimbarile anuntate de Fanatik sau confirmat
Florinel Coman, titular în România - Elveția! Toate schimbările anunțate de Fanatik s-au confirmatSursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
21-11-2023
18:29

Fanatik a anticipat schimbările lui Edi Iordănescu pentru meciul cu Elveția

FANATIK a anticipat schimbările selecționerului pentru partida România – Elveția, decisivă pentru locul 1 în Grupa I. Florinel Coman, Marius Marin și Olimpiu Moruțan sunt toți trei titulari!

Pentru ultima partidă a campaniei ce calificare la Euro 2024, Edi Iordănescu a ales următorul prim „11” cu nu mai puțin de cinci modificări față de confruntarea cu Israel:

Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă(c), Bancu – Cicâldău, M. Marin, Stanciu(c) – Moruțan, Alibec, Coman

Reprezentativa noastră a obținut biletele pentru Euro 2024 după victoria în fața Israelului, însă dacă nu pierde pe Arena Națională în ultima etapă a Grupei I va încheia campania pe primul loc.

Edi Iordănescu face schimbări în echipa de start pentru România – Elveția

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Horia Ivanovici a oferit detalii de ultimă oră despre schimbările pe care Edi Iordănescu le pregătește în echipa de start la partida România – Elveția.

ADVERTISEMENT

”Să vă ofer și o informație în premieră, marca FANATIK. Cel puțin 3 schimbări vor fi pentru meciul de mâine cu Elveția. Marius Marin, Florinel Coman și Moruțan vor fi titulari în partida de mâine împotriva Elveției.

Ideea lui Edi Iordănescu și a staff-ului este că s-a alergat foarte mult, a fost un consum fantastic emoțional și fizic la meciul cu Israel și trebuie energie nouă. De aceea vor fi minimum 3 schimbări. Ce vă putem dezvălui este că Marius Marin, Florin Coman de la FCSB și Moruțan vor fi titulari mâine în meciul contra Elveției.

ADVERTISEMENT

Vă vom ține la curent și cu alte informații pe site-ul nostru, pe FANATIK.RO, despre partida pe care o așteptăm cu sufletul la gură. Chiar dacă suntem calificați, este miză. Miza este să batem Elveția în fața a 50.000 de oameni”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Sfat pentru suporterii naționalei

Ultimul meci al formației lui Edi Iordănescu din grupele pentru preliminariile Euro 2024 se joacă cu casa închisă. A fost o cerere record de bilete pentru România – Elveția și vor fi prezenți pe stadion peste 50.000 de oameni. Elvețienii au cerut doar 289 de bilete pentru acest duel.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a discutat despre această cerere record de bilete pentru jocul de pe Arena Națională. Oficialul FRF susține că astfel de dorință a suporterilor români de a veni să susțină echipa națională nu a existat până acum. El este de părere că “tricolorii” puteau să aducă pentru acest meci și 120.000 de oameni pe stadion.

Andrei Vochin a oferit un sfat pentru suporterii echipei naționale. Analistul este de părere că oamenii trebuie să se obișnuiască să își cumpere bilete din timp. Oficialul FRF susține că cei mai mulți dintre fani au lăsat achiziționarea biletelor pe ultimele zile și de aceea nu au reușit să pună mâna pe vreun tichet.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații să te așteaptă de la 10:30 LIVE în fiecare luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede pe YouTube și Facebook ÎN PREMIERĂ de la ora 17:30.

Ce schimbări face Edi Iordănescu în echipa de start

ADVERTISEMENT