Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie, dezvăluiri din loje la România – Elveția 1-0. Ce cote vor avea “tricolorii” după Euro 2024

Adi Ilie a făcut dezvăluiri din loje de la meciul de pe Arena Națională dintre România - Elveția, scor 1-0. "Cobra" a vorbit și despre cotele "tricolorilor" după Euro 2024.
23.11.2023 | 11:37
Adi Ilie dezvaluiri din loje la Romania  Elvetia 10 Ce cote vor avea tricolorii dupa Euro 2024
Adi Ilie a făcut dezvăluiri din loje de la meciul de pe Arena Națională dintre România - Elveția, scor 1-0. "Cobra" a vorbit și despre cotele "tricolorilor" după Euro 2024.
ADVERTISEMENT

De la meciul de pe Arena Națională dintre România – Elveția, scor 1-0, Adi Ilie a făcut câteva dezvăluiri din loje. Fostul internațional a povestit ce au discutat oamenii din fotbalul românesc. Totodată, “Cobra” a vorbit și despre cotele pe care le vor avea “tricolorii” după Euro 2024.

Adi Ilie, dezvăluiri din loje la România – Elveția 1-0

Adi Ilie a făcut câteva dezvăluiri interesante din loje, acolo unde s-au strâns oameni importanți din fotbal, foste legende, antrenori sau patroni de cluburi. În timpul duelului de pe Arena Națională dintre România – Elveția, scor 1-0, toți cei prezenți, precum Gică Hagi, Mircea Lucescu, sau Mihai Rotaru vorbeau de fotbal și făceau promisiuni pentru a ajuta echipa națională să se dezvolte.

ADVERTISEMENT

“Aduni foarte multă lume în același loc. Vorbim de Hagi, Mircea Lucescu și toți vorbesc de această calificare. Că sunt mulțumiți și toți voiau să vadă ceva în plus de foarte mulți ani.

Toți vor să vadă fotbal și toți susțin echipa națională, chiar dacă au mai fost critici. Garantez că toată lumea susține echipa națională. Vorbeau de fotbal, vorbeau de jucători.

ADVERTISEMENT

Rotaru ‘Să vezi ce jucători dăm noi de la Craiova’, celălalt tot așa. Vorbeau în general doar fotbal. Era o bucurie imensă pe care au creat-o acești jucători de pe teren în aceste preliminarii”, a spus Adi Ilie, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce cote vor avea “tricolorii” după Euro 2024

Adi Ilie susține că după Campionatul European din Germania cotele jucătorilor se vor modifica pozitiv. În funcție și de performanța lor e la Euro 2024, nu doar din preliminarii. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul atacant își dorește încă 5 jucători de la națională în cele mai bune campionate din Europa.

ADVERTISEMENT

“Acum au aceeași cotă. Dar după Campionatul European o să aibă altă cotă (n.r. mărită). Acum o să dea încredere la echipele de club, uite ce am reușit cu echipa națională. Fiecare jucător o să aibă un randament, sigur, mai bun.

După Campionatul European cota lor se dublează. Când ești acolo, ești în vitrină, ești expus la tot, pozitiv. Eu cred că la jucătorii pe care i-am văzut acum, nu există riscul acesta. Totul este pozitiv. Toți au un echilibru.

ADVERTISEMENT

Eu mi-aș dori ca toți să aibă oferte, să plece la alte echipe. Nu sunt mulți jucători care joacă în campionatele bune. Aș vrea să văd după asta încă vreo 5 jucători în Spania sau Italia. Pe Florinel Coman, pe Olaru, să joace. Pentru că odată ce faci pasul spre campionatele bune și echipa națională o să crească”, a mai spus fostul atacant al echipei naționale.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Adi Ilie, despre cotele jucătorilor din echipa națională

ADVERTISEMENT