News

Asasinat în stil mafiot la Atena. Două persoane au fost ucise într-o cafenea, momentul împuşcăturilor a fost surprins de camere. Video

Împușcături într-o cafenea din Atena. Un bărbat mascat s-a apropiat de una dintre mese şi a tras în doi bărbaţi, omorându-i pe loc
19.12.2022 | 13:27
Asasinat in stil mafiot la Atena Doua persoane au fost ucise intro cafenea momentul impuscaturilor a fost surprins de camere Video
Reglare de conturi în mafioți, la Atena
ADVERTISEMENT

Doi bărbaţi au fost uciși și o femeie a fost rănită după ce un atacator înarmat şi cu mască pe faţă a intrat într-o cafenea din Atena și a tras mai multe focuri de armă.

O grecoaică de 31 de ani, victimă colaterală a răzbunării

Potrivit presei grecești, doi albanezi (41 și 44 de ani) care stăteau la aceeași masă au fost uciși, în timp ce o femeie (31 de ani), care stătea la o masă din apropiere, a fost rănită.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare a apărut și un videoclip de la una dintre camerele de supraveghere, care arată exact momentul comiterii crimelor.

După cum se vede în videoclip, un atacator cu glugă și mască de protecție pe față a trecut printre mesele aflate pe trotuar, s-a oprit aproape de una dintre ele, a tras în albanezi și a fugit. Panica s-a instalat imediat printre oaspeții cafenelei și mulți clienţi au început să fugă.

ADVERTISEMENT

Publicaţia grecească Protothema transmite că atacatorul a tras cinci focuri de armă în albanezii care stăteau la masă.

Albanezul de 41 de ani a primit două gloanțe în cap și a murit pe loc, în timp ce albanezul de 44 de ani a fost împușcat în piept. În timpul incidentului, o femeie de 31 de ani care stătea la o masă din apropiere a fost rănită la stomac.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor poliţiei a fost vorba de o reglare de conturi între bande ale mafiei, una dintre cele două victime fiind un infractor cunoscut care opera în zonă. “Era cunoscut în piață, îl cunoșteam cu toții pentru că ‘oferea’ protecție. Îl cunoșteam sub numele de Niko”, a declarat presei grecești un angajat al cafenelei.

Descriind momentele atacului, el a spus că “oamenii au început să țipe când atacatorul a tras pe deasupra capetelor lor. A fost panică și toată lumea a fugit de frică”.

ADVERTISEMENT

Asasinul nu a fost încă prins.