Life

Asia Express, ediţia din 27 septembrie. Cine a obţinut imunitatea – Update

Asia Express, ediția din 27 septembrie. Ce concurent va obține prima imunitate a acestei etape?
27.09.2021 | 22:37
Asia Express editia din 27 septembrie Cine a obtinut imunitatea  Update
ADVERTISEMENT
27-09-2021
19:38

Connect-R şi Shift au reuşit să obţină imunitatea

Proba de imunitate a fost căştigată de echipa formată din Shift şi Connect-R. Mihai Petre şi Elwira au fost pe locul 2, surorile Buble pe locul 3, iar pe 4 au terminat Lorelai şi Zarug. Pe ultimul loc au terminat Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa.

Asia Express, ediția din 27 septembrie. Concurenții se vor lupta pentru imunitate în ediția de astăzi a îndrăgitului reality show, începând cu ora 20:30. Cele nouă echipe vor face tot posibilul să treacă cu bine peste această probă.

Din cauza pandemiei, concurenților le este tot mai greu să facă autostopul, din moment ce nu sunt foarte multe mașini pe stradă. Nici cu cazarea nu este ușor, pentru că localnicii se tem să primească străini în casă.

ADVERTISEMENT

Asia Express, ediţia din 27 septembrie. Cine va obţine imunitatea

Ediția din 27 septembrie a show-ului Asia Express aduce momente de suspans pentru telespectatori. Concurenții se vor lupta pentru prima imunitate a acestei etape, care vine și cu un premiu ce constă în câteva zile de relaxare la hotel.

Cele nouă echipe vor avea de trecut probe dificile, care le vor pune la încercare toate abilitățile. Concurenții trebuie să se concentreze foarte bine, mai ales că miza este una foarte mare.

ADVERTISEMENT

În ediția de astăzi, concurenții vor merge la fabrica de ceramică de Kuthaya, unde vor avea de trecut un test al atenției și rapidității.

„Părea că suntem într-un labrirint. Era haos, foarte cald, iar toți colegii erau agitați. Erau diferențe minore între vase, puteai să te încurci foarte ușor!”, spun concurenții, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

În această seară, începând cu 20:30, telespectatorii vor vedea ce concurenți se descurcă cel mai bine, dar și cine va obține prima imunitate a acestei etape.

Concurenților le este foarte greu să facă autostopul, din cauza faptului că mașinile care circulă pe drumuri nu sunt foarte multe. Pandemia a complicat lucrurile și în privința cazării. Localnicii sunt sceptici și vor să se protejeze, așa că unii dintre ei refuză să-i primească în case pe participanți.

ADVERTISEMENT

Asia Express, o provocare pentru concurenți

În cadrul ediției de duminică, 26 septembrie, Mihai și Elwira Petre cu câștigat jocul pentru amuleta de 1.000 de euro.

Asia Express – Drumul Împăraților îi aduce pe concurenți în situații dificile, menite să îi pună la încercare. Toate echipele au afirmat faptul că pandemia a reprezentat o piedică în acest sezon, așa cum se poate vedea și pe micile ecrane.

Nouă echipe au acceptat aventura Asia Express: Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, Lidia Buble și sora ei, Estera, Mihai și Elwira Petre, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și Maria Speranța, fiica ei, Connect-R și Shift, Lorelei Bratu și Mihai Zarug, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco și Cosmin și Eliza Natanticu.

ADVERTISEMENT
Tags: