Life

Asia Express, ediția din 26 septembrie. Cine a câștigat amuleta de 1.000 de euro: „Ei sunt echipa săgeată”

Asia Express, ediția din 26 septembrie. Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat amuleta de 1.000 de euro.
26.09.2021 | 22:35
Asia Express editia din 26 septembrie Cine a castigat amuleta de 1000 de euro Ei sunt echipa sageata
ADVERTISEMENT

Iată cine a câștigat amuleta de 1.000 de euro în cadrul ediției din 26 septembrie a show-ului Asia Express. A fost o probă destul de dificilă pentru concurenți, iar miza a fost una mare.

Mihai Petre și Elwira au câștigat și de data aceasta amuleta. Ceilalți concurenți nu au fost surprinși, din moment ce nu este prima dată când cei doi câștigă jocul pentru amuletă.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor le-a oferit și un mic cadou celor doi soți, în afară de amuleta pe care au câștigat-o.

Asia Express, ediția din 26 septembrie. Cine a câștigat amuleta de 1.000 de euro

Asia Express, ediția din 26 septembrie. Mihai Petre și soția lui, Elwira, au câștigat jocul pentru amuletă. Aceștia se bucură de premiul de 1.000 de euro, dar și de o doză de suc din partea Irinei Fodor.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea le-a înmânat celor doi și plicul cu informațiile legate de următoarea destinație la care trebuie să ajungă.

„Avem o nouă amuletă câștigată, dragilor. Mihai și Elwira! E foarte frumoasă, nu valorează decât 1000 de euro. Știți care este avantajul vostru? Luați plicul și succes”, le-a spus aceasta celor doi soți.

ADVERTISEMENT

Victoria celor doi nu a fost un lucru surprinzător pentru restul echipelor. Mihai și Elwira Petre au mai câștigat și alte jocuri.

„Încă o dată au câștigat amuleta, băi frate!”, a fost reacția Adrianei Trandafir atunci când a auzit că cei doi sunt, din nou, câștigători.

ADVERTISEMENT

„Asta da surpriză”, intervine Lorelei Bratu. Eliza Natanticu a spus că deja nu mai este ceva surprinzător și că s-au obișnuit cu victoriile lor. „Ne-am obișnuit deja”, a spus soția lui Cosmin Natanticu.

„Pentru noi ar fi o surpriză ca Mihai Petre să nu ia ceva în stage”, a declarat soțul Elizei. „Ei sunt echipa săgeată”, adaugă Shift.

Mihai Zarug l-a comparat pe fostul jurat de la Românii au talent cu un celebru persona din desenele animate, Speedy Gonzales.

„Nu ai cum să te pui cu Speedy Gonzalez, ăla nici nu mănâncă, bagă lichid în baterie, cred”, a declarat coechipierul lui Lorelei Bratu.

În cadrul ediției de astăzi, concurenții au avut de dus la bun sfârșit probe dificile. Aceștia au fost nevoiți să se spele cu săpun în băile turcești pentru a descoperi un bilețel din partea Irinei Fodor, care le dezvăluia următoarea destinație la care erau nevoiți să ajungă, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT