Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Asta e oferta reală a FCSB pentru Ștefănescu de la Sepsi. Becali a anunțat suma

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la Fanatik SuperLiga suma pe care o oferă pentru a îl transfera pe Marius Ștefănescu de la Sepsi.
29.08.2023 | 13:11
Asta e oferta reala a FCSB pentru Stefanescu de la Sepsi Becali a anuntat suma
Asta e oferta reală a FCSB pentru Ștefănescu de la Sepsi. Becali a anunțat suma. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, la scurt timp după înfrângerea FCSB-ului la Arad, scor 1-2, cu UTA. Patronul vicecampioanei îl vrea de la Sepsi pe Marius Ștefănescu și a dezvăluit care e oferta reală.

Suma reală pe care FCSB o oferă pentru Marius Ștefănescu. Gigi Becali, anunț de ultimă oră

FCSB e în criză de jucători de atac după ultimele plecări și accidentări. Gigi Becali s-a debarasat recent de Malcom Edjouma, Andrei Cordea și Vali Gheorghe, în timp ce Alexandru Băluță, Adrian Șut și, mai nou, Vlad Chiricheș se confruntă cu accidentări.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera vrea să completeze lotul, iar principala țintă de transfer este internaționalul Român de la Sepsi, Marius Ștefănescu. Sepsi, care e angrenată în play-off-ul de calificare în grupele Conference League, ține cu dinții de fotbalist.

„Nu pot să îl iau. Sepsi cere prea mulți bani. O fi cel mai bun, dar ce vrei să facă? Să dăm toți banii că e el cel mai bun? Nu. (n.r. – nu dați 1.000.000 de euro pe el?) Nu. Eu îl vreau dar am dat 700.000 de euro pe el”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Cum a răspuns Sepsi când a primit ultima oferă pentru Ștefănescu

Sepsi ține cu dinții de Marius Ștefănescu și pentru că se pregăteșe de cel mai important meci din istoria clubului. Joi, 31 august, covăsnenii joacă returul cu Bodo/Glimt din play-off-ul Conference League.

„Este adevărat că ne-au sunat cei de la FCSB. Au luat legătura cu Attila Hadnagy și au făcut o nouă ofertă pentru Ștefănescu. Răspunsul nostru, momentan, este că nu vrem să vindem pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Toate discuțiile sunt blocate acum pentru că ne gândim sută la sută doar la meciul de joi, meciul cel mai important din viața acestui club. Dacă vom merge în grupe, cu siguranță nu vom vinde pe nimeni.

Din contră, vom mai aduce doi-trei jucători. Dacă nu ne vom califica, atunci vom vedea ce o să fie, dar acum suntem cu gândul doar la acest meci”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA e LIVE lunea, marțea și vinerea, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede și pe YouTube și Facebook, ÎN PREMIERĂ, de la ora 17:30.

Asta e oferta reală a FCSB pentru Ștefănescu de la Sepsi. Becali a anunțat suma

ADVERTISEMENT