Sport

FCSB, o nouă ofertă pentru Marius Ștefănescu. Ce decizie a luat Sepsi: „Ăsta e răspunsul nostru”

FCSB insistă pentru transferul lui Marius Ștefănescu (25 de ani). Gigi Becali a făcut o nouă ofertă pentru mijlocașul lui Sepsi. Ce răspuns a dat Laszlo Dioszegi.
27.08.2023 | 21:31
FCSB o noua oferta pentru Marius Stefanescu Ce decizie a luat Sepsi Asta e raspunsul nostru
FCSB, o nouă ofertă pentru Marius Ștefănescu. Ce decizie a luat Sepsi: „Ăsta e răspunsul nostru”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să o întărească pe FCSB pe plan ofensiv. Atacul lui Elias Charalambous a slăbit după plecările lui Malcom Edjouma, Andrei Cordea și Valentin Gheorghe, motiv pentru care latifundiarul din Pipera insistă să îl transfere pe Marius Ștefănescu, de la Sepsi.

FCSB insistă pentru transferul lui Marius Ștefănescu. Răspunsul lui Laszlo Dioszegi

Marius Ștefănescu este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din România în această perioadă de mercato. Dorit inițial de Rapid, FCSB a intrat pe fir și visează să îl „sufle” de la Sepsi pe polivalentul mijlocaș. În exclusivitate pentru FANATIK, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Gigi Becali a făcut o ofertă superioară celei lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Cum gruparea covăsneană e încă angrenată în cupele europene, conducerea lui Sepsi nu are de gând să cedeze, deocamdată, niciun jucător. Joi, 31 august, de la ora 19:00, Sepsi are programat returul cu Bodo/Glimt din play-off-ul UEFA Europa Conference League. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Gigi Becali să facă o nouă ofertă pentru Ștefănescu.

„Este adevărat că ne-au sunat cei de la FCSB. Au luat legătura cu Attila Hadnagy și au făcut o nouă ofertă pentru Ștefănescu. Răspunsul nostru, momentan, este că nu vrem să vindem pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Toate discuțiile sunt blocate acum pentru că ne gândim sută la sută doar la meciul de joi, meciul cel mai important din viața acestui club. Dacă vom merge în grupe, cu siguranță nu vom vinde pe nimeni.

Din contră, vom mai aduce doi-trei jucători. Dacă nu ne vom califica, atunci vom vedea ce o să fie, dar acum suntem cu gândul doar la acest meci”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Am dat și eu un telefon”

Marius Ștefănescu este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei antrenate de Liviu Ciobotariu, motiv pentru care Sepsi i-a prelungit contractul în această vară. Internațional român, cu două selecții sub tricolor, mijlocașul are deja trei pase decisive în cele zece meciuri în care a evoluat în acest sezon.

„Am vrut și eu să cercetez, să văd dacă e adevărat. Am dat și eu un telefon, mă costa? Nu este o ofertă, un fel de cercetare. De ce să îl enervez, e om cuminte Șucu. Eram prea supărat, prea nervos. Dacă ești patron și ai bani, fii liber. Nici nu mi-a răspuns. E prea cuminte om, n-ai ce să zici”, a declarat Gigi Becali, despre interesul pentru Marius Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Ștefănescu, care este deținut în co-propietate de Sepsi și de Viitorul Cluj, are 156 de meciuri la Sf. Gheorghe, perioadă în care a marcat 23 de goluri și a oferit 21 de assist-uri. Conform Transfermarkt, acesta are o cotă de piață în valoare de 1,2 milioane de euro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT