Life

Astrologul Maria Sârbu, sfaturi pentru femeile care se confruntă cu blocaje sentimentale

Astrologul Maria Sârbu oferă câteva sfaturi pentru doamnele și domnișoarele care se confruntă cu blocaje sentimentale, care nu reușesc să mai vadă lucrurile bune din viața lor.
08.02.2022 | 11:35
Astrologul Maria Sarbu sfaturi pentru femeile care se confrunta cu blocaje sentimentale
Maria Sârbu, astrolog. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sunt multe femei care au tot felul de blocaje emoționale, indiferent de zodia în care s-au născut, iar pentru cele care sunt într-un astfel de impas, astrologul Maria Sârbu vine cu câteva îndemnuri.

Maria susține că oricine poate ieși dintr-o problemă sau o stare nu tocmai plăcută din punct de vedere spiritual, curățându-și în primul rând mintea de energiile negative ori de frici.

ADVERTISEMENT

Potrivit Mariei Sârbu, primul pas important este să cauți unde trebuie și să fii la momentul potrivit pe pagina potrivită. Iată câteva idei propuse de ea.

Maria Sârbu, sfaturi pentru a scăpa de blocajele sentimentale

În cel mai nou videoclip postat pe Youtube, astrologul vorbește despre frumusețea și inteligența artificial create, dar și despre tendința de a minimaliza anumite probleme ori situații și nevoia unui ”detox” de mentalitate.

ADVERTISEMENT

„Primesc adesea întrebare: ”cum mă deblochez”?, de aceea am creat un program de 10 zile în care le ajut pe femei să conștientizeze când își fac iluzii, când sunt prea dure cu ele sau când sunt pierdute în haos și-n blocaje. Ideea mea de bază este ca ele să facă clickurile mentale necesare și restul va depinde de ele.

Indiferent de zodie sau de ascendent, multe dintre domnițe și domnișoare au multe blocaje în viața personală.  Dacă sunt sincere vor reuși să facă schimbări miraculoase”, susține astrologul.

ADVERTISEMENT

Prima întrebare pe care multe femei, și nu numai femei, ar trebui să și-o pună este care e domeniul de viață în care se simt cel mai bine.

„Să comparăm cât de multă energie pui în partea pozitivă a vieții tale. Cât de multă energie pui în nemulțumiri?”, este unul dintre sfaturile Mariei Sârbu.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că fiecare personalitate se construiește pe un echilibru. Schimbările interioare nu se pot face doar cu ajutorul gândului, ci prin eforturi consistente și perseverență.

„Avem necesitatea să ieșim din confort”

„Avem nevoie să acceptăm că uneori avem necesitatea să ieșim din confort. Trebuie să facem paralela între ce ne face mulțumiți și ce ne face nemulțumiți”, continuă Sârbu.

Astrologa mai spune că haosul din viața profesională poate trage nepermis de mult în jos liniștea vieții personale, fapt pentru care e nevoie să conștientizăm unde trebuie să ne oprim și cum putem să departajăm plusurile și minusurile personalității noastre.

 

 

ADVERTISEMENT