Life

Astrologul Minerva a spus ce zodii vor păși cu bine în luna august. 5 nativi au motive de fericire

Top cinci zodii care vor păși cu bine în luna august 2023. Acestea vor avea multe motive de bucurie. Află dacă te numeri printre ele
22.07.2023 | 20:39
Astrologul Minerva a spus ce zodii vor pasi cu bine in luna august 5 nativi au motive de fericire
Ce vești are astrologul Minerva pentru august. Sursa foto: freepik, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Descoperă cum va fi luna august pentru tine. Astrologul Minerva a pregătit predicții pentru această perioadă, în care Universul va acționa în favoarea sau în defavoarea ta. Cinci nativi vor păși cu încredere și voie bună în luna care ”bate la ușă”.

Predicțiile astrologului Minerva pentru luna august. Motive de bucurie pentru cinci nativi

Cele cinci zodii sunt sfătuite să-și facă timp pentru a observa schimbările din jur, încât să fie recunoscătoare Universului. Mulțumirea lor va atrage abundența pe mai multe planuri, a dezvăluit astrologul la wowbiz.ro. Află din rândurile următoare dacă te afli printre nativii vizați.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor avea o lună foarte bună. Mercur va intra în Leu ceea ce înseamnă că urmează o perioadă în care trebuie să deveniți mai organizați. Veți fi scoși din zona de confort și vă veți simți ușor epuizați. Însă, nu vă veți da bătuți, căci aveți reale motive de bucurie.

Sunteți îndrumați și să vă luați un interval de două săptămâni în care să profitați de timpul liber printr-o petrecere. Aceasta vă va scoate din rutina zilnică și vă va binedispune. Totodată, veți fi puși în fața unei situații ce solicită o schimbare radicală, dar și o șansă unică.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii, începând cu data de 10 iulie, vor vedea schimbări majore în jurul lor. Două planete își vor modifica semnele. Marte se va muta în Fecioară, astfel că nu este exclus să vă dedicați mai mult timp locuinței. De asemenea, veți acorda o atenție mai mare și pasiunilor. Creativitatea își va spune cuvântul.

Rac

Veți străluci în perioada următoare, Racilor. Se prevăd pentru voi vibrații de bun augur, iar viața socială va fi una foarte activă. Veți câștiga popularitate și veți vorbi despre problemele voastre în cadrul unui eveniment unde vi se va cere să vă spuneți povestea de viață.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul are șansa de a-și urma visurile. Universul îl va ajuta în acest sens, iar gândirea lui critică îi va fi acum de ajutor. În jurul său se vor crea vibrații înalte, care vor lucra pentru progresul pe plan financiar, profesional și social.

Scorpionul va simți toate beneficiile abia când Marte va intra în Fecioară. În acel moment ar trebui să fie mai rezervat în a-și împărtăși toate planurile cu persoane din jur, deoarece va atrage invidii, implicit rivali de care cu greu vor mai scăpa.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornul va fi foarte armonios și jucăuș în următoarea lună. Soarele, Mercur și Jupiter îl va ”îmbăta” cu praf de stele. Nu este exclus ca în plan sentimental să se ivească o nouă iubire, ceea ce îl va determina pe nativ să acorde o mare atenție persoanei de care ar putea fi alături. Nu uitați de propriile nevoi!

ADVERTISEMENT