Life

Astrologul Minerva explică fazele Lunii. La ce trebuie să fie atente zodiile pe final de august

Astrologul Minerva a explicat care sunt fazele Lunii. Ce presupune fiecare și la ce e bine să fie atente zodiile pe final de august.
16.08.2023 | 19:42
Astrologul Minerva explica fazele Lunii La ce trebuie sa fie atente zodiile pe final de august
Astrologul Minerva a explicat fazele Lunii. Sursa foto: Pixabay, captură Youtube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Minerva a explicat fazele Lunii și a dezvăluit la ce trebuie să fim atenți în următoarea perioadă. Fiecare fază are anumite caracteristici.

Fazele Lunii, explicate de astrologul Minerva

Cunoscutul astrolog a vorbit despre cele opt faze ale Lunii din august și cum influențează acestea fiecare zodie. Sunt opt evenimente astrologice importante, care au un impact direct asupra vieților fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, fiecare nativ trebuie să-și cântărească cu grijă deciziile și momentul în care face anumite alegeri, după cum a mai explicat astrologul Minerva.

Luna Vidă sau luna fără direcție reprezintă punctul zero, fiind o perioadă în care nu trebuie să se facă investiții și să fie achiziționate lucruri de valoare. De asemenea, nu trebuie să începi proiecte noi în acest timp.

ADVERTISEMENT

În perioada în care e Lună Vidă, pot fi înțelese unele dorințe, aspirații, înclinații și vise. “Visul este una dintre cele mai frecvente forme de exprimare ale subconștientului, iar Luna Vidă permite și favorizează acest tip de comunicare.

Visele din această perioadă cuprind simboluri esențiale: investițiile majore, inițierea relațiilor, relațiile profesionale sau afectiv”, a explicat astrologul pentru WOWnews.

ADVERTISEMENT

Dacă sunt luate decizii cu un impact puternic asupra noastră în această perioadă, pot căpăta conotații negative. Ar trebui ca luarea unor hotărâri radicale să fie amânată în această etapă.

O altă fază este Luna Nouă, care e una activă, spontană, și cu o vizibilitate foarte mică. În timpul acestei faze, este vorba despre autodescoperire, noi începuturi și invenții. “Corpul emoțional” este vizat, fiind caracteristice “pasiunea și entuziasmul”, potrivit astrologului.

ADVERTISEMENT

“În acest stadiu nu există conștientizare. Inocența momentului ne aduce în poziție de pionierat. Energia fazei se referă la observația interior – exterior, deoarece imaginea de ansamblu încă nu poate fi văzută, poate fi doar intuită. De aceea este un moment de vulnerabilitate și îndoială. Este timpul să avem încredere în noi înșine”, a adăugat Minerva.

Ce se întâmplă în timpul fazei Lunii Pline

Faza primului pătrar este una activă și se caracterizează prin individualism. În această etapă, organismul trebuie să fie în mișcare pentru a genera energie “care poate fi canalizată într-o exprimare creativă”. Este o perioadă în care este ideal să semnezi contacte.

“Trupul, în mișcare, generează energie. Acum putem prelua sentimentul că suntem înțeleși greșit. Activitatea din timpul acestei faze trebuie să îndepărteze obstacolele ivite, astfel încât energia să aibă spațiu să se dezvolte și să sporească”, a mai precizat astrologul.

O altă fază este cea de stabilizare a Lunii, caracterizată de discernământ și receptivitate, precum și dezvoltarea anumitor tehnici de lucru care pot duce la idei originale. Se pot analiza informații în această perioadă, iar lucrurile se văd din interior spre exterior. În această perioadă, ducem o luptă pentru a avea încredere în noi.

În faza de Lună Plină, este momentul să ascultăm de cei din jurul nostru. Totodată, este important să existe un echilibru în orice și să implicăm și alte persoane în activitățile noastre, deoarece relațiile pot aduce mai multe oportunități.

“Conștientizarea ajunge să lumineze locurile cele mai întunecate care altfel rămân în umbră. Energia acestei faze este stimulată din interior spre exterior în continuare. (…)

Funcția acestei faze începe procesul de remodelare al obiectivelor, în conformitate cu gradul de conștientizare a adevăratului sens a viziunii pe care o avem asupra acestora.

Trebuie să îi implicăm și pe ceilalți în activitățile noastre, deoarece relațiile presupun o sumă de oportunități, deci sunt cheia potrivită pentru dezvoltarea conștiinței”, a mai spus astrologul Minerva.

Care este perioada potrivită pentru transformări

Următoarea fază este cea de diseminare, care se referă la instincte și presupune mișcare, comunicare și administrarea propriilor resurse. În același timp, e o perioadă în care trebuie să fim deschiși spre a ne transforma. Este important ca emoțiile și sentimentele să fie împărtășite cu ceilalți.

În faza ultimului pătrar, astrologul Minerva recomandă “să ne reorientăm, prin tranziție, pentru finalizare”. Este o energie benefică pentru a stimula simțurile și pentru a trece “de la tiparul conservator la cel creativ”.

Ultima fază este cea a Lunii balsamice, o fază de “receptivitate”, care aduce eliberare. Trecutul trebuie lăsat în urmă, iar atenția trebuie să fie către viitor. În această fază, este vorba despre o detașare, care “servește unei viziuni obiective asupra viitorului”.

De altfel, energia e stimulată de “concepția dintre interior și exterior, prin vocea interioară”, a mai adăugat astrologul. Este un moment potrivit pentru a visa și de a contempla asupra unor subiecte, astfel că e recomandată retragerea din lumea exterioară.

Astrologul a mai spus că e necesar să fim noi înșine în această perioadă. Sufletul poate fi vindecat prin relaxare și se poate asculta muzică de meditație.

ADVERTISEMENT
Tags: