News

Atac în centrul oraşului Nottingham. Trei oameni au fost găsiţi morţi pe stradă, alţi trei au fost răniţi

Alertă în Anglia, cel puțin trei persoane au fost găsite moarte. Poliția a închis mai multe străzi şi a arestat un bărbat de 31 de ani.
13.06.2023 | 13:04
Atac in centrul orasului Nottingham Trei oameni au fost gasiti morti pe strada alti trei au fost raniti
Atac armat la Nottingham
ADVERTISEMENT

Incident grav petrecut marţi dimineaţă în oraşul englez Nottingham, unde trei persoane au fost ucise în condiţii încă neelucidate. Poliţia l-a arestat pe prezumtivul autor al acestor crime, un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Alte trei persoane au fost lovite de o dubă

Poliția a fost chemată mai întâi pe Ilkeston Road imediat după ora 4 dimineața (ora 6.00, ora României), unde două persoane au fost găsite moarte pe stradă. Ofițerii au fost chemați apoi la un alt incident pe strada Milton, unde o dubă a încercat să lovească trei persoane. În prezent, cei trei oameni sunt tratați în spital.

ADVERTISEMENT

După aceea, un alt bărbat a fost găsit mort și pe Șoseaua Magdala. Poliția a arestat un bărbat în vârstă de 31 de ani, fiind suspectat de comiterea crimelor. „Acesta este un incident oribil și tragic care a luat viața a trei persoane. Credem că aceste trei incidente sunt toate legate și avem un bărbat în custodie.

Această investigație este în faza incipientă și o echipă de detectivi lucrează pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Cerem publicului să aibă răbdare, în timp ce anchetele continuă. În acest moment, o serie de drumuri din oraș vor rămâne închise pe măsură ce această anchetă progresează”, a declarat agentul șef Kate Meynell.

ADVERTISEMENT

Șase străzi majore din Nottingham rămân închise, deoarece mai multe servicii de urgență continuă să se ocupe de incident. Tramvaiele au fost suspendate și mai multe rute de autobuz au fost deviate.

Cele trei atacuri nu au fost declarate incident terorist, polițiștii investigând de urgență antecedentele bărbatului pe care îl au în arest, în timp ce încearcă să stabilească un motiv. Pentru a înțelege ce s-a întâmplat, poliția va încerca să găsească și să examineze orice telefoane sau computere folosite de suspect.

ADVERTISEMENT

Nottingham este un oraş cu aproximativ 350.000 de locuitori, situat la aproximativ 190 de kilometri nord de Londra. Glen Gretton, un rezident local, a spus că a fost trezit în jurul orei 5 dimineața (7, ora României) de sunetele mașinilor de poliție care treceau pe lângă casa lui.

Acest şoferul livrator, în vârstă de 46 de ani, care locuiește într-un apartament din Mansfield Road din Sherwood, a declarat agenției de presă PA: “Am auzit o mașină de poliție trecând pe lângă.

ADVERTISEMENT

Mergea extrem de repede, urmată de alta şi alta. Au continuat să vină, așa că mi-am dat seama că este ceva destul de important… Se întâmpla undeva în centrul orașului”.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul