Life

Atac la adresa Claudiei Patrășcanu, în scandalul de proporții cu Gabi Bădălău: “E bipolară…te blesteamă”

23.01.2021 | 13:22
Atac la adresa Claudiei Patrascanu in scandalul de proportii cu Gabi Badalau E bipolarate blesteama
ADVERTISEMENT

Mătușa lui Gabi Bădălău a intervenit în scandalul de proporții pe care acesta îl are cu Claudia Pătrășcanu. Femeia îi ia apărarea bărbatului și o atacă pe mama copiilor acestuia, spunând că este bipolară, dar și că are tendința să blesteme.

Au fost lansate atacuri și acuzații din toate părțile, iar acum se implică în această poveste și o mătușă a actualului iubit al Biancăi Drăgușanu. Prezentă la emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, femeia a lansat un șir de afirmații controverstate la adresa celei ce încă îi e soție nepotului ei, Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, fosta componentă a trupei Exotic a declarat că fostul ei partener de viață este un om violent, infidel, adept al jocurilor de noroc și consumator de substanțe interzise. Afirmațiile celor doi au făcut din divorțul lor un adevărat spectacol mediatic.

Atac la adresa Claudiei Patrășcanu, în scandalul de proporții cu Gabi Bădălău: „E bipolară…te blesteamă”

Cerasela Tudor, mătușa lui Gabi Bădălău, și-a început pledoaria prin atacuri adresate mamei Claudiei Pătrășcanu. Femeia a afirmat că stătea cu copiii doar plătită: „mama ei stătea cu copiii plătită. Soacra ei îi dădea mamei ei 25 de milioane ca să stea cu nepoții ei”.

ADVERTISEMENT

În continuare, mătușa iubitului Biancăi Drăgușanu a încercat să demonteze afirmațiile făcute de artistă. „Claudia nu a fost dată afară. Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei”, a povestit ea, potrivit Cancan.

„Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale. Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști”, a adăugat Cerasela Tudor.

ADVERTISEMENT

„Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.r. Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii”, a conchis apărătoarea lui bărbatului.

Ultimele afirmații ale Claudiei Pătrășcanu l-au pus pe Gabi Bădălău în postura unui om violent. Cântăreața a povestit că a trecut printr-un adevărat coșmar alături de cel care încă îi este soț și a adăugat că martora unor scene violente este chiar fosta colegă de trupă, Andreea Bănică.

ADVERTISEMENT

„De atâta suferință, umilință și tot ce mi s-a întâmplat, aveam în minus vreo 10 kilograme pe atunci. A fost violent, dar nu m-a lovit practic. Dar nici eu nu m-aș lăsat lovită, sunt o femeie puternică. A avut tentativa de a lovi două uși în casă de față cu copiii”, a spus Claudia în aceeași emisiune la care a făcut declarațiile și mătușa soțului ei.

ADVERTISEMENT