News

Atac la un spital din Londra. Două persoane au fost înjunghiate, suspectul arestat

Un atac a avut loc, miercuri după prânz, la un spital din Londra. Cel puțin două persoane au fost înjunghiate, iar un suspect a fost arestat.
21.06.2023 | 17:27
Atac la un spital din Londra Doua persoane au fost injunghiate suspectul arestat
Alertă la Londra, după un atac la un spital. Două persoane au fost înjunghiate, un bărbat arestat. Sursa foto: capturi Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un atac cu armă albă a fost a fost raportat, miercuri, la un spital din Londra. Chiar în zona centrală a Capitalei Angliei, cel puțin două persoane au fost înjunghiate. Poliția a anunțat arestarea unui bărbat.

Alertă la Londra, după un atac la un spital. Două persoane au fost înjunghiate, un bărbat arestat

Poliția din Londra este în alertă. Agenții Scotland Yard au intervenit miercuri după-amiază la un spital din metropola britanică, după un atac raportat la un spital important.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții serviciilor de ambulanță au anunțat că cel puțin două persoane au fost rănite în ceea ce a fost descris ca un ”incident major” la Spitalul Central Middlesex.

În urma acestui incident, pacienților din acest mare spital li s-a cerut să rămână în camerele lor. Presa britanică scrie că un bărbat, cel mai probabil principalul suspect, a fost arestat. Încă nu se știe dacă acesta a acționat singur sau mai sunt și alte persoane implicate.

ADVERTISEMENT

Potrivit The Guardian, poliția londoneză a ajuns la fața locului în jurul orei locale 14.00 (ora 16.00 în România). Operațiunile sunt ”în curs de desfășurare”, iar oamenii răniți sunt tratați la fața locului, a transmis Serviciul de Ambulanță din Londra.

Un bărbat aflat în vizită la spitalul situat în vestul Londrei a postat pe Twitter: ”Sunt la spitalul Middlesex Central în unitatea de dializă și ne adăpostim în camere sigure. Polițiști înarmați sunt la fața locului. Ei au descris incidentul ca fiind unul major”.

ADVERTISEMENT

O persoană înjunghiată, în stare gravă în urma atacului

Publicația Standard vine cu informații în legătură cu starea persoanelor rănite. Se pare că una dintre ele este în stare critică și se luptă în acest moment pentru supraviețuire. Cealaltă nu are răni care să-i pună viața în pericol.

În același timp, reprezentanții poliției din Londra spun că în acest moment continuă verificările la unitatea medicală. Cel mai probabil, spun ei, atacatorul nu a avut alte ajutoare.

ADVERTISEMENT

Poliția lucrează acum pentru a stabili circumstanțele incidentului. În acest moment, nu legăm acest atac de o posibilă acțiune teroristă”, au spus cei de la Poliția din Londra.

ADVERTISEMENT
Tags: