News

Atac violent în Hațeg. Tânăr de 21 ani a intrat noaptea peste unchiul său în casă și i-a amputat mâna cu o macetă

Un tânăr de 21 de ani din Hațeg, aflat în stare de ebrietate, și-a atacat noaptea trecută rudele cu o macetă și i-a amputat mâna unui unchi
21.12.2023 | 19:40
Atac violent in Hateg Tanar de 21 ani a intrat noaptea peste unchiul sau in casa si ia amputat mana cu o maceta
Atac cu maceta asupra rudelor înaintea Crăciunului. Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
ADVERTISEMENT

Atac violent la Hațeg. În noaptea zilei de miercuri, un tânăr de doar 21 de ani și-a atacat unchiul în propria casă înarmat cu o macetă. Tânărul i-a aplicat lovituri repetate, pentru ca în final să-i amputeze mâna bărbatului atacat în propria casă.

Atac violent la Hațeg cu o macetă

Un incident deosebit de grav a avut loc în noaptea zilei de miercuri în orașul Hațeg. Un tânăr în vârstă de doar 21 de ani, în stare de ebrietate și înarmat cu o macetă, a intrat noaptea peste unchiul său, în vârstă de 50 de ani, în casa în care acesta din urmă locuia.

ADVERTISEMENT

Înarmat cu maceta, tânărul și-a atacat unchiul în timp ce acesta dormea, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului, dar și la nivelul corpului. După mai multe lovituri, tânărul a reușit să-i amputeze mână unchiului său.

Autoritățile au transmis că incidentul a avut loc în jurul orei 23.30, o patrulă de poliție fiind sesizată zece minute mai târziu. Aceștia au fost primii care au sosit la fața locului și care au demarat cercetările în acest caz. Aceștia au raportat că bărbatul de 50 de ani avea mâna amputată de la încheietura palmei.

ADVERTISEMENT

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că în jurul orei 23.30, un tânăr a pătruns într-o casă din orașul Hațeg, unde locuiește un bărbat de 50 de ani, în timp ce acesta dormea. Tânărul, aflat sub influența alcoolului și fiind înarmat cu o macetă, a început să îl lovească pe bărbatul de 50 de ani (unchiul său) cu obiectul pe care îl purta în mână, în zona capului și ulterior l-a lovit și peste mâna dreaptă, amputându-i acestuia mâna, de la încheietura palmei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județeană Hunedoara.

Arest preventiv pentru tânărul de 21 de ani

Autoritățile au precizat că victima atacului, bărbatul de 50 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale în stare conștientă. „La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat victima conștientă și a transportat-o la Spitalul Orășenesc Hațeg, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale”, mai arată IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe tânărul de 21 de ani, acesta a fost reținut inițial pentru 24 de ore, sub acuzațiile de vătămare corporală și violare de domiciliu. Miercuri, a fost prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care a admis cererea procurorilor de arest preventiv pentru 30 de zile.

„În cauză, polițiștii au în tocmit dosar penal sub aspectul comiterii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală și violare de domiciliu, iar față de cel bănuit de comiterea faptelor, un tânăr de 21 de ani, din Hațeg, au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Tânărul urmează să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, în vederea luării măsurilor legale”, se mai arată în comunicatul IPJ Hunedoara, transmis înaintea decizie instanței prin care s-a dispus arestarea tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT