Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ați mai văzut atacant ca Rrahmani în România? „Rapid ia bani mulți pe el”

Rapid este pe val după victoria spectaculoasă obținută pe teren propriu în fața CFR-ului. Echipa lui Bergodi s-a impus cu 3-1 în Giulești grație unei duble reușite de Rrahmani.
26.09.2023 | 11:08
Ati mai vazut atacant ca Rrahmani in Romania Rapid ia bani multi pe el
5 MILIOANE EURO! Rrahmani, CEL MAI BUN ATACANT din ultimii 10 ani ai SuperLigii. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani este numele care se află pe buzele tuturor rapidiștilor. Atacantul kosovar are parte de un sezon de vis alături de echipa lui Bergodi. Rrahmani a înscris 2 goluri în victoria Rapidului de pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj. Cu acest succes, giuleștenii urcă pe 3 în clasament, la un punct în spatele Clujului.

Rrahmani, dublă de vis pe Giulești

“Ați mai văzut în ultimii 10 ani atacant ca Rrahmani în Super Ligă?”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Robert Niță a răspuns: “Nu, din punctul meu de vedere am spus-o. Nu doar debutul a fost de impact, confirmă și asta este bine pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

L-au vândut pe Dugandzic, pe profit, nu se simte, vine Rrahmani care din punctul meu de vedere cu mult mai multe calități pe jocul combinativ. Pleacă foarte bine, atacă foarte bine spațiile, simte poarta. Nu mai avem un atacant așa”.

“Un jucător foarte interesant, unul foarte bun, are calitate în fața porții, decide, e tehnic, joacă 1-2 cu ceilalți. Știe jocul, chiar dacă este tânăr. Ce nu mi-a plăcut la el este că la România – Kosovo nu a mișcat. Trebuie să fii constant. Foarte interesant jucător îmi place de el, cred că Rapid o să încaseze bani mulți pe el, Pleacă pe 5 milioane de euro”, a declarat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Rrahmani are 6 goluri în 4 partide

Rrahmani l-a făcut uitat pe Dugandzic. Croatul a plecat în această vară și a semnat cu Al Tai. În sezonul precedent, Dugandzic a fost golgheterul echipei, cu 22 de goluri înscrise. Înlocuitorul lui, Rrahmani, se dovedește a fi și mai bun. Kosovarul are 6 goluri înscrise în 4 meciuri.

“Unul din cei mai buni atacanți din ultimii 10 ani pe care i-am văzut și eu. Ce bine simte spațiul și ce rapid e, ce tehnic, driblează, nu se sperie de situații de unu la unu. Sincer, m-a impresionat. I-am spus și lui Robert, chiar e un atacant pe care nu știu dacă Rapid poate să-l țină”, a declarat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

“Eu mă bucur dacă vă place așa de mult. Eu aș face o comparație. E atât de bun în campionatul României, înseamnă că și noi avem o națională bună pentru că el nu s-a văzut cu România. Aseară el nu a jucat împotriva României.

Clujul are o apărare extrem de solidă din punct de vedere al construcției fizice, dar din păcate, aseară a folosit spațiile dintre fundați care mi s-au părut destul de greoi. Rrahmani, eu exprim argumente pro. Eu nu sunt contra lui, e un atacant foarte mult.

ADVERTISEMENT

Sunt doi atacanțio foarte buni, că dacă ne referim la Rrahmani, ne referim și la Krasniqi care e din aceeași zonă. Și care are  cam aceleași calități. Viteză, tehnică bună, atacă spațiile. Bine, joacă și într-o poziție mai departe de zona fierbinte”, a spus Mihai Stoichiță.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rrahmani e pe val

 

ADVERTISEMENT