Sport

Rapid și-a luat „killer”! Rrahmani, a treia „dublă” a sezonului în meciul cu CFR Cluj

Rapid a dat lovitura cu Albion Rrahmani. Atacantul kosovar a ajuns la a treia „dublă” a sezonului în patru apariții în tricoul „alb-vișiniu”.
25.09.2023 | 22:40
Rapid sia luat killer Rrahmani a treia dubla a sezonului in meciul cu CFR Cluj
Rrahmani a reușit o „dublă” în derby-ul cu CFR Cluj. Foto: sport pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani s-a integrat excelent la Rapid. Atacantul sosit în această vară în Giulești, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, a reușit a treia „dublă” a sezonului în meciul cu CFR Cluj din etapa a 10-a.

Rapid și-a luat „killer”! Rrahmani, a treia „dublă” a sezonului în meciul cu CFR Cluj

Albion Rrahmani e pe val la Rapid. Fostul adversar al României din preliminariile Euro 2024 are 6 goluri în 4 meciuri în tricoul „alb-vișiniu”. Atacantul kosovar a deschis scorul în minutul 5 al meciului cu CFR Cluj. „Centralul” Adrian Cojocaru a dictat penalty după un duel între Funsho și Cvek, iar Rrahmani a înscris din a doua încercare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fotbalistul de 23 de ani a dublat avantajul giuleștenilor în startul reprizei secunde. Alexandru Ioniță II i-a pasat lui Rrahmani care a intrat cu viteză în careu și a înscris. VEZI VIDEO AICI.

Atacantul a mai reușit câte o „dublă” cu FC U Craiova și Dinamo. Rapid l-a transferat pe Rrahmani de la FC Ballkani pentru 600.000 de euro, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Atacantul a evoluat 10 minute în meciul România – Kosovo, scor 2-0 în preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Ghinion pentru Sava la ambele goluri ale lui Rrahmani

Răzvan Sava a avut ghinion la ambele goluri marcate de Albion Rrahmani. Deși a ghichit unde va trimite adversarul la penalty, portarul celor de la CFR Cluj a respins în față, iar mingea a sărit la același Rrahmani, care nu a iertat din fața porții.

La al doilea gol, Albion Rrahmani a pătruns în viteza în careu și a șutat puternic. Răzvan Sava a reușit să respingă, însă mingea s-a scurs în poarta ardelenilor. De cealaltă parte, Ciprian Deac a înscris pentru CFR Cluj în minutul 10 din centrarea lui Mario Camora. Totodată, Claudiu Petrila a înscris în poarta fostei echipe pentru 3-1.

ADVERTISEMENT

Cotat la 600.000 de euro de Transfermarkt, Rrahmani a semnat cu Rapid un contract valabil până în vara anului 2026. De-a lungul carierei, Rrahmani a mai jucat pentru KF Minatori, KF Bashkimi, FC Malisheva și FC Ballkani.

Albion Rrahmani s-a operat după meciul cu Oțelul

După meciul cu Oțelul, Albion Rrahmani nu s-a prezentat la flash-interviu. Rapid a anunțat printr-un comunicat de presă că atacantul kosovar ar fi lipsit motivat. „Acesta nu s-a prezentat la flash-uri ca urmare a unor probleme medicale, cu care s-a confruntat pe tot parcursul săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT

Albion a avut o infecție la măseaua de minte, fiind necesară o intervenție chirurgicală. La solicitarea reprezentanților clubului nostru, și cu acceptul deținătorilor de drepturi TV, Rrahmani a fost înlocuit la interviuri de către un alt jucător”, se arată în comunicatul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: