Sport

Atingere unică a lui Endrick. Viitorul star al lui Real Madrid a făcut show în Brazilia. Video

Endrick i-a oferit lumii o privire asupra talentului său incontestabil. Brazilianul a înscris de două ori pentru echipa sa, Palmeiras, care a învins-o pe Botafogo, scor 4-3.
02.11.2023 | 15:21
Atingere unica a lui Endrick Viitorul star al lui Real Madrid a facut show in Brazilia Video
Endrick a facut spectacol in ultima etapa din Brazilia
ADVERTISEMENT

Endrick, unul din viitoarele staruri ale fotbalului mondial, a contribuit la o revenire dramatică a echipei sale, Palmeiras. La pauza meciului, scorul era de 3-0 pentru Botafogo, formație aflată pe prima poziție a campionatului brazilian de fotbal.

Endrick a reușit o dublă de senzație

În repriza secundă, Endrick a schimbat complet fața jocului. A marcat de două ori în confruntarea din Serie A braziliană, inclusiv un gol personal incredibil care i-a oferit echipei lui Abel Ferreira o șansă în plus la victorie.

ADVERTISEMENT

Tânărul a mai reușit să producă un artificiu tehnic unic în fotbal prin care a controlat mingea cu genunchiul, chiar înainte de a marca cu un șut excelent care a lăsat mască apărarea adversă.

Tânărul brazilian în vârstă de 17 ani se va alătura celor de la Real Madrid în vara anului 2024, după ce clubul a plătit clauza sa de reziliere în valoare de 52 de milioane de euro. Endrick este considerat unul din cei mai promițători tineri fotbaliști ai planetei.

ADVERTISEMENT

 

Real Madrid l-a cumpărat pe Endrick pentru 52 de milioane de euro

După ce a marcat 165 de goluri în 169 de meciuri la nivelul echipei de tineret, inclusiv șapte goluri în șapte meciuri în Cupa de Fotbal pentru Tineret Sao Paulo din 2022, Endrick a fost asociat cu o serie de cluburi de top din Europa, inclusiv Manchester City și Chelsea.

Endrick a ales să meargă la Real Madrid, o mutare care a fost confirmată acum un an, în luna decembrie. Brazilianul nu poate juca, încă, pentru spanioli. Legea spune că Endrick trebuie să aștepte până împlinește 18 ani pentru a se alătura echipei madrilene.

ADVERTISEMENT

“Real Madrid CF, Sociedade Esportiva Palmeiras, Endrick și familia sa au ajuns la un acord prin care jucătorul va putea să se alăture echipei Real Madrid când va împlini vârsta majoratului în iulie 2024.

Până atunci, Endrick va continua pregătirea sa la SE Palmeiras. Jucătorul va călători la Madrid în zilele următoare pentru a vizita facilitățile clubului nostru”, a fost comunicatul emis de Real Madrid în momentul transferului lui Endrick.

ADVERTISEMENT

Real Madrid merge ceas în campionat în acest sezon. Echipa lui Ancelotti a câștigat derby-ul cu Barcelona din ultima etapă cu 2-1 grație unei duble reușite de Bellingham. Viitoarea echipă a lui Endrick ocupă prima poziție în Spania cu 28 de puncte în 11 partide.

ADVERTISEMENT