Sport

Mourinho, gata să refuze milioanele arabilor pentru o revenire de senzație la Real Madrid

Jose Mourinho își face calculele pentru viitorul sezon. "The special one" este gata să o părăsească pe Roma pentru a se întoarce la unul din giganții Europei
21.10.2023 | 23:21
Mourinho gata sa refuze milioanele arabilor pentru o revenire de senzatie la Real Madrid
Jose Mourinho se afla pe lista celor de la Real Madrid. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho este intens curtat de formațiile din Saudi Pro League. Deși este tentat să accepte o ofertă din golf, portughezul amână momentul pentru a își relansa cariera. Real Madrid l-a pus pe lista antrenorilor pe care i-ar dori din startul sezonului viitor.

Mourinho, pe lista lui Real Madrid

La începutul acestui an, Carlo Ancelotti a fost confirmat ca noul antrenor al echipei naționale a Braziliei. Tehnicianul o va părăsi pe Real Madrid la finalul acestui an după 3 ani petrecuți la formația spaniolă. Italianul îl va înlocui pe actualul selecționer al Braziliei, Fernando Diniz.

ADVERTISEMENT

Real Madrid încă nu a anunțat oficial despărțirea de Carlo Ancelotti, însă mutarea ar merge mănușă pentru ambele tabere. Atât contractul lui Ancelotti, cât și cel al lui Mourinho, expiră în această vară. Până în acest moment, singura echipă la care s-a întors în trecut Mourinho a fost Chelsea.

Venirea lui Mourinho la Real Madrid poate pica în cazul unei oferte foarte bune venite din golf. Al Ahli și Al Ittihad  sunt interesate de serviciile portughezului și pentru asta sunt dispuși să îi ofere un salariu colosal de peste 40 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Arabii vor să-l convingă pe Mourinho să vină în golf

Jose Mourinho a ajuns un nume în fotbalul internațional după ce a reușit să câștige Champions League cu Porto, în 2004. La scurt timp, portughezul a semnat cu Chelsea, echipă pe care a reușit să o transforme în una din forțele din Premier League.

A urmat apoi un alt proiect de succes. Mourinho a ajuns la Inter, echipă la care a stat două sezoane. Alături de italieni, dar și de Cristi Chivu, Jose Mourinho a reușit performanța istorică de a câștiga din nou Champions League. Performanețele portughezului au atras atenția celor de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În anul 2010, Jose Mourinho a semnat cu Real Madrid, acolo unde a format un cuplu de succes alături de conaționalul său, Cristiano Ronaldo. Mourinho a fost cel care i-a schimbat poziția lui Ronaldo din lateral în centrul atacului.

Jose Mourinho a stat trei sezoane la Real Madrid, timp în care a reușit să se lupte de la egal la egal cu Barcelona lui Messi. Madrilenii nu l-au uitat pe portughez și sunt dispuși să îl readucă la echipă. Real Madrid este de neoprit în acest sezon. Ocupă locul 1 în clasament și a ajuns la 8 victorii în 9 partide.

ADVERTISEMENT

Chelsea, Manchester United și Tottenham sunt formațiile pe care le-a pregătit Mourinho din momentul în care a plecat de la Real Madrid. În prezent, Mourinho o pregătește pe Roma, echipă alături de care a reușit să se califice în două finale europene.

 

ADVERTISEMENT