Sport

Atletico Madrid – Borussia Dortmund 2-1, în sferturile Ligii Campionilor. Haller marchează pe final și menține suspansul la retur

Atletico Madrid a câștigat la limită cu Borussia Dortmund, scor 2-1, în prima manșă a „dublei” din sferturile UEFA Champions League. 
10.04.2024 | 23:41
Atletico Madrid  Borussia Dortmund 21 in sferturile Ligii Campionilor Haller marcheaza pe final si mentine suspansul la retur
Atletico Madrid a câștigat meciul cu Dortmund de pe teren propriu, scor 2-1 în sferturile UEFA Champions League. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
10-04-2024
18:14

Atletico Madrid - Borussia Dortmund 2-1 (Rodrigo de Paul 4, Lino 32 / Haller 81)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. 

Min. 81: GOOOL Borussia Dortmund! Haller preia superb în careu, face o piruetă și înscrie la colțul scurt.

Min. 70: Brandy trimite în careu, dar Jan Oblak este la post și reține fără emoții.

Min. 32: GOOOL Atletico Madrid! Lino se trezește cu o minge în careu și-l execută pe portarul Borussiei.

Min. 4: GOOOL Atletico Madrid! Eroare gravă în defensiva nemților! Rodrigo de Paul deschide scorul după o gafă a portarului Kobel, care a pasat în centru!

Min. 1: Partida a început!

Atletico Madrid: Oblak – Witsel, Gimenez, Azpilicueta – Molina, Maroc Llorente, Koke, De Paul, Lino – Morata, Griezmann
Rezerve: Barrios, Correa, El Jebari, Gabriel Paulista, Gomis, Mandava, Moldovan, Niguez, Riquelme, Savic, Vermeeren
Antrenor: Diego Simeone

Borussia Dortmund: Kobel – Maatsen, Schlotterbeck, Hummels, Ryerson – Emre Can, Sabitzer – Adeyemi, Nmecha, Sancho – Fullkrug
Rezerve: Brandt, Bynoe-Gittens, Duranville, Haller, Lotka, Meyer, Moukoko, Ozcan, Reus, Sule, Wolf
Antrenor: Edin Terzic

După ce marți s-au disputat primele două partide din sferturile UCL 2023-2024, miercuri se joacă Atletico Madrid – Borussia Dortmund. Partida de pe Metropolitano Stadium se anunță a fi deosebit de încinsă!

Atletico Madrid – Borussia Dortmund, live video online, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Pe stadionul pe care România a fost învinsă luna trecută cu 3-2 de Columbia, Atletico Madrid vrea să își ia elan în dubla contra Borussiei Dortmund. Meciul nu va fi ușor pentru spanioli, însă aceștia pornesc din postura de favoriți la victorie.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai înfruntat în UEFA Champions League din 2018, atunci când au fost în aceeași grupă. La Madrid, Atletico s-a impus atunci cu 2-0. Meciul din Germania a fost câștigat de Borussia cu 4-0.

În prezent, Atletico vine după o calificare spectaculoasă și dramatică, obținută la loviturile de departajare contra celor de la Inter Milano. De partea cealaltă, Borussia a eliminat-o în optimile de finală pe PSV cu 3-1 la general.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Atletico Madrid – Borussia Dortmund

Meciul dintre trupa pentru care joacă și Horațiu Moldovan, dat în judecată de fostul impresar, și Dortmund va fi televizată pe canalele Digisport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 2. De asemenea, partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

La fel ca în cazul celorlalte partide din această fază a UEFA Champions League, puteți găsi pe site-ul nostru toate informațiile importante despre meciul de pe Metropolitano Stadium.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor

De la aceeași oră, se joacă un alt meci ca o finală, la Paris. Asta după ce marți au avut loc două meciuri care ar putea fi oricând să fie considerate finale europene.

Marți, 9 aprilie

  • Real Madrid – Manchester City
  • Arsenal – Bayern Munchen

Miercuri, 10 aprilie

  • ora 22:00 Atletico Madrid – Borussia Dortmund (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)
  • ora 22:00 PSG – Barcelona (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Cote pariuri la meciul Atletico – Borussia

Cota pe victoria gazdelor în Atletico Madrid – Borussia Dortmund este 1,80. Remiza este cotată cu 3,65, în vreme ce 2 solist are cota 4,55. La calificare, cota spaniolilor este 1,55, în vreme ce cea a nemților este de 2,45.

Pariorii care prevăd un meci spectaculos pot să mizeze pe “peste 2,5 goluri“, la o cotă de 1,98. Cota pentru “sub 2,5 goluri“ este 1,87.

Atletico Madrid – Borussia Dortmund, live stream, 22:00, Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2

Dacă reușește să se califice, Atletico Madrid va reveni în semifinalele UEFA Champions League. Madrilenii nu au mai jucat în penultimul act din 2017. Atletico a pierdut și două finale, în 2014 și 2016, ambele contra rivalilor de la Real.

Borussia Dortmund nu traversează nici ea o perioadă fericită în istoria clubului. Galben-negrii nu au mai câștigat titlul în Bundesliga de ani, iar în Champions League au prins ultima dată semifinalele în 2013, atunci când au ajuns chiar în finala de pe Wembley. Acolo, au fost învinși de Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT