Fotbal international

Atmosferă de vis la Boca Juniors – River Plate! ”Milionarii” s-au calificat în finala Copei Libertadores. VIDEO

23.10.2019 | 08:35
Atmosfera de vis la Boca Juniors  River Plate Milionarii sau calificat in finala Copei Libertadores VIDEO
ADVERTISEMENT

Fanii prezenți pe stadionul La Bombonera la partida Boca Juniors – River Plate, din manșa secundă a semifinalelor Copei Libertadores, au creat o atmosferă de vis, specifică fotbalului argentinian. Cel mai interesant meci de pe continentul sud-american s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, cele două formații oferind un spectacol de gală.

Atmosferă de vis la Boca Juniors – River Plate

Meciul Boca Juniors – River Plate a început cu o întârziere de 10 minute, după ce fanii gazdelor au creat o atmosferă de vis și au umplut terenul de joc cu confetti. Suporterii gazdelor au creat un vacarmn de nedescris în încercarea de a-i ajuta pe favoriți să întoarcă rezultatul nefavorabil din manșa tur, atunci când River s-a impus acasă cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost unul extrem de echilibrat, iar Boca Juniors a început să spere într-o revenire miraculoasă după golul marcat de venezueleanul Jan Carlos Hurtado în minutul 80. Însă, River Plate a rezistat în cele din urmă până la final și s-a calificat în finala Copei Libertadores, acolo unde va întâlni învingătoarea partidei dintre formațiile braziliene Flamengo și Gremio Porto Alegre.

Jucătorii echipei River Plate sărbătoresc calificarea în finala Copei Libertadores

River Plate poate câștiga a cincea oară Copa Libertadores

River Plate a câștigat anul trecut pentru a patra oară în istorie trofeul Copei Libertadores, după o finală plină de incidente cu rivalii de la Boca Juniors. Partida retur a acelei finale ar fi trebuit să aibă loc pe stadionul Monumental, dar mai mulți jucători de la Boca Juniors au fost răniți după ce autocarul echipei a fost atacat de fanii adverși și întâlnirea a fost anulată. După o perioadă de incertitudini și proteste, returul s-a jucat în Europa, pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT