Sport

Atmosferă superbă la Universitatea Craiova – Rapid 0-1! Adrian Mutu şi jucătorii au sărbătorit victoria, în tribune, cu ultraşii. Video

Universitatea Craiova - Rapid este derby-ul etapei a 3-a din SuperLiga, iar fanii celor două echipe au creat o atmosferă superbă la meciul de pe stadionul "Ion Oblemenco".
31.07.2022 | 20:54
Atmosfera superba la Universitatea Craiova  Rapid 01 Adrian Mutu si jucatorii au sarbatorit victoria in tribune cu ultrasii Video
Suporterii lui Rapid au făcut deplasarea în număr mare pentru derby-ul cu U Craiova
ADVERTISEMENT
31-07-2022
19:35

Jucătorii lui Rapid au sărbătorit victoria alături de ultraşi

Rapid a reuşit s-o învingă pe Universitatea Craiova, scor 1-0, iar fanii giuleştenilor au avut motive de sărbătoare. La finalul meciului, Adrian Mutu şi jucătorii lui au urcat în tribune, în sectorul rezervat fanilor veniţi de la Bucureşti, şi au sărbătorit succesul alături de suporteri. VEZI AICI VIDEO.

La meciul U Craiova – Rapid 0-1 au asistat 17.293 de spectatori, astfel că partida a urcat pe locul 2 în clasamentul asistenţei din startul actualului sezon. Pe primul loc se află FCSB – U Cluj 1-1, de pe Arena Naţională, când 19.237 de spectatori au fost prezenţi în tribune.

Startul sezonului 2022-2023 din SuperLiga a fost plin de derby-uri, iar etapa a 3-a a adus meciul dintre Universitatea Craiova şi Rapid. Peste 16.000 de spectatori au venit în tribunele stadionului “Ion Oblemenco”, iar galeriile celor două echipe au făcut spectacol din start.

Universitatea Craiova – Rapid a început cu o atmosferă de zile mari în tribune

După calificarea Universităţii Craiova în turul 3 din Conference League, unde o va întâlni pe Zorya Lugansk, fanii oltenilor au luat cu asalt tribunele stadionului din Bănie la meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Suporterii Universităţii Craiova au început să cânte încă dinaintea startului meciului, iar la atmosfera de pe stadion au contribuit şi ultraşii Rapidului. Giuleştenii au făcut deplasarea în număr mare şi s-au făcut remarcaţi încă de când au intrat pe stadion.

Pentru Universitatea Craiova, după turul cu Zorya Lugansk, din Polonia, urmează un nou meci de foc în campionat. Peste o săptămână, pe 7 august, se va disputa derby-ul Băniei, cu FCU Craiova, un alt meci care promite un spectacol în tribune.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Rapid au făcut deplasarea cu trenul în Bănie

Ultraşii din Peluza Nord au plecat duminică, la ora 14:45, spre Craiova, cu trenul. În Bănie, giuleştenii au avut asigurat transportul de la gară şi până la stadion cu autobuze.

După finalul meciului cu Universitatea Craiova, fanii lui Rapid vor avea de aşteptat până se vor întoarce în Bucureşti. Ultraşii vor pleca din Bănie, după miezul nopţii, la ora 03:00.

ADVERTISEMENT

FCSB – U Cluj, meciul cu cea mai mare asistenţă din actualul sezon

Recordul de asistenţă pentru actualul sezon din SuperLiga a fost stabilit încă din prima etapă. La meciul FCSB – U Cluj 1-1, jucat pe Arena Naţională, au asistat 19.237 de spectatori.

Locul 2 în acest clasament este ocupat de Rapid – FCSB 2-0, meci disputat în etapa a 2-a. Pe Giuleşti, la derby-ul bucureştean, au fost prezenţi 13.500 de spectatori.

ADVERTISEMENT

U Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe 2-2, primul meci al oltenilor în actualul sezon din SuperLiga, este pe locul 3 în clasamentul asistenţei. În urmă cu două săptămâni, 11.740 de spectatori au fost în tribunele stadionului “Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru Zorya Lugansk – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT