Sport

Universitatea Craiova – Rapid 0-1, în etapa a 3-a din SuperLiga. Alex Ioniță aduce victoria giuleștenilor. Video

Meciul Universitatea Craiova - Rapid se joacă duminică, 31 iulie, cu începere de la ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 3-a din SuperLiga.
31.07.2022 | 18:41
Universitatea Craiova  Rapid 01 in etapa a 3a din SuperLiga Alex Ionita aduce victoria giulestenilor Video
Universitatea Craiova - Rapid, meci tare pe Ion Oblemenco
ADVERTISEMENT
31-07-2022
15:40

Universitatea Craiova - Rapid 0-1 (Ioniță 51)

LIVE: Universitatea Craiova – Rapid 0-0. VIDEO

Min. 90+6: 0-1 S-a terminat meciul

Min. 86: 0-1 Fotbaliștii Universității nu găsesc soluții pentru a desface apărarea giuleșteană și timpul devine principalul inamic al oltenilor

Min. 72: 0-1 Universitatea Craiova ratează o bună oportunitate de a restabili egalitatea. Crețu a șutat puternic, dar portarul a respins

Min. 54: 0-1 Baiaram irosește o ocazie importantă

Min. 51: 0-1 GOOOOOOOL Rapid! Alex Ioniță prinde un șut senzațional, în diagonală, și deschide scorul pe ”Ion Oblemenco”

Min. 46: S-a reluat meciul

Min. 42: Șutul lui Ivan este scos greu în corner de Moldovan.

Min. 40: Șutul lui Ioniță este respins greu de Lazar, dar se dictează oricum ofsaid la Costache.

Min. 36: Șutul lui Markovic este reținut de Moldovan.

Min. 15: Roguljic lovește bara cu o execuție spectaculoasă din interiorul careului.

Min. 7: Șutul lui Roguljic din lovitură liberă, prins fără emoții de Moldovan.

Min. 1: A început partida.

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Papp, Găman, Vătăjelu – A. Crețu, Screciu – Roguljic, Baiaram, An. Ivan – Markovic. Antrenor: Laszlo Balint. Rezerve: I. Popescu, Raul Silva, Martic, Vlădoiu, Hanca, Sala, Cîmpanu, Rivaldinho, Koljic. 

Rapid: Moldovan – Morais, Săpunaru, Grigore, F. Ștefan – Kait, Crepulja, Al. Ioniță – Sefer, Dzugandzic, V. Costache. Antrenor: Adrian Mutu. Rezerve: Drăghia, Onea, Ignat, Iacob, Albu, Iordache, Pănoiu, Ciobanu, Rapeau.

Meciul Universitatea Craiova – Rapid are loc duminică, 31 iulie, cu începere de la ora 20:15, în cadrul etapei a 3-a din SuperLiga, fiind considerată partida vedetă a acestei runde. Pentru olteni este repetiţia dinaintea jocului de joia viitoare, din Polonia, din turul 3 al Conference League, cu ucrainenii de la Zoria Lugansk.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Rapid

Întâlnirea Universitatea Craiova – Rapid se dispută duminică, 31 iulie, de la ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie în etapa a 3-a a SuperLigii. Iniţial partida trebuia să se joace de la ora 21:30,  dar LPF a modificat orarul în regim de urgenţă, mutând acest meci mai devreme, pentru a da posibilitatea ca de la ora 22:30 să aibă loc şi meciul FCSB – FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

La Craiova este o altă stare de spirit după calificarea în turul 3 preliminar al Conference League, victoria cu Vllaznia Shkoder cu 3-0 rupând un tabuu nefericit pentru juveţi în Europa. Se aşteaptă afluenţă mare de public duminică seara, mai ales că vor sosi de la Bucureşti şi cel puţin 500 de fani ai Rapidului, autorităţile fiind deja în alertă.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Rapid

Partida Universitatea Craiova – Rapid se joacă duminică, 31 iulie, de la ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa a 3-a din Superliga, urmând a fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi accesând site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 31 iulie, la Craiova vor fi în jur de 31 de grade, dar vremea nu va fi deloc frumoasă. Dimpotrivă, este aşteptată o zi înnorată, iar şansele de ploaie sunt foarte mari şi precipitaţiile pot cădea în mai multe reprize pe parcursul zilei. Meciul va  fi condus la centru de arbitrul clujean Horaţiu Feşnic.

Laszlo Balint s-a trezit fără brazilianul Gustavo, vândut în Iran!

Antrenorul Craiovei, Laszlo Balint, are probleme serioase în alcătuirea celui mai bun unsprezece şi totodată se gândeşte serios să odihnească măcar doi-trei titulari, pentru că joi joacă în Polonia, în Conference League. Sunt suspendaţi doi titulari, Bancu şi Mateiu, sunt excluşi din lot Nistor şi Vână iar surpriza cea mai neplăcută a primit-o de la conducere care a acceptat ca pentru 220.000 de euro brazilianul Gustavo să plece în Iran!

ADVERTISEMENT

Rivaldinho nu poate juca, neavând formele legale de transfer puse la punct, dar ar putea debuta Sergiu Hanca pe postul lui Gustavo, internaţionalul român venind de la Cracovia, din prima divizie a Poloniei. La Rapid este aceeaşi situaţie, cu Bellu-Iordache, Moise şi Vojtus accidentaţi. Va evolua din nou în atac croatul Dugandzic, deja autor al unui supergol cu FCSB.

Cote la pariruri la jocul Universitatea Craiova – Rapid

Pentru casele de pariuri Universitatea Craiova este principala favorită în acest meci la o cotă foarte atractivă, 2,10, faţă de cea acordată bucureştenilor, 3,50 pentru a fi ei învingători. Şi un gol înscris de Rapid pe Ion Oblemenco are valoare bună şi este posibil: 1,55. Dacă se vor marca minim două goluri în meci avem o cotă de 1,45.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut oltenii au tranşat în favoarea lor ambele dispute din sezonul regulat, pentru că apoi Craiova a urcat în play-off iar Rapid a coborât în play-out. La Bucureşti Rapid a punctat prima, dar pe fondul unei eliminări a lui Bellu-Iordache repriza a doua a fost a oaspeţilor care au punctat abia în ultimele minute, prin Markovic şi Koljic. Tot Koljic a marcat unicul gol al victoriei oltene acasă.

Echipe probabile

UNIVERSITATEA CRAIOVA (4-2-3-1):   Lazar –  Căpățână, Papp, R. Silva, Vătăjelu –  Screciu, A. Crețu – Hanca,  Baiaram,  A. Ivan –  Koljic. Antrenor: Laszlo Balint

RAPID (4-3-3): H. Moldovan – Morais, Săpunaru,  Dr. Grigore, Fl. Ștefan – . Kait,  Crepulja,  Al. Ioniță II, -Sefer,  Dugandzici, V. Costache. Antrenor: Adrian Mutu

Absenţe

UNIVERSITATEA CRAIOVA: Bancu, Mateiu – suspendaţi, Nistor, Vână – rxcluşi, Gustavo – vândut

RAPID: Bellu-Iordache, Moise, Vojtus – accidentaţi

 

 

 

 

ADVERTISEMENT