Life

Au confirmat că divorțează! Ea l-a părăsit pe el la începutul verii. Motivul despărțirii e complet neașteptat

Au anunțat că divorțează! Ea a pus piciorul în prag vara asta. Cauza separării dintre cele două vedete e una surprinzătoare.
07.09.2023 | 20:56
Au confirmat ca divorteaza Ea la parasit pe el la inceputul verii Motivul despartirii e complet neasteptat
Au anunțat că divorțează! Ea a pus piciorul în prag vara asta. Cauza separării dintre cele două vedete e una surprinzătoare. Sursa foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au confirmat oficial că divorțează! Ea l-a părăsit pe el la începutul verii. Motivul despărțirii e complet neașteptat. Cei doi au format un cuplu frumos timp de mai mulți ani și sunt părinții a doi copii minunați.

Au anunțat că divorțează! Ea a pus piciorul în prag vara asta. Cauza separării dintre cele două vedete e una surprinzătoare

Sophie Turner și Joe Jonas au anunțat că divorțează după un mariaj de 4 ani. Actrița este cea care a pus piciorul în prag vara asta când a decis să plece în Marea Britanie. Cântărețul a sperat că lucrurile nu se vor încheia prost și a urmat-o la scurt timp împreună cu copiii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, artista în vârstă de 27 de ani este decisă să se despartă de tatăl micuților săi, care este mai mare decât ea cu 7 ani. Eforturile de a salva căsnicia au fost în zadar pentru că problemele dintre ei sunt unele mai vechi.

Se pare că neînțelegerile au început imediat după Crăciunul din 2022. Cauza separării dintre cele două vedete e una surprinzătoare, tânăra vedetă simțindu-se încorsetată în sânul familiei formate alături de solist.

ADVERTISEMENT

„S-a simțit prinsă în căsnicia ei cu Joe Jonas și vrea să-și retrăiască tinerețea”, spun prietenii actriței Sophie Turner, conform Daily Mail. Vedeta a fost văzută petrecând până în zori și bând diverse cocktailuri colorate, în Birmingham.

Acest lucru s-a întâmplat cu numai câteva zile înainte ca artista să depună cererea de divorț. Mai mult decât atât, apropiații artistei susțin că aceasta regretă anii pe care i-a pierdut și că a făcut doi copii la o vârstă fragedă.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, documentele depuse de cei doi la Tribunal, prin intermediul avocaților, arată că relația dintre Sophie Turner și Joe Jonas este una „ruptă iremediabil”. Asta înseamnă că vedetele nu-și doresc să mai ofere o a doua șansă.

Sophie Turner și Joe Jonas divorțează
Sophie Turner și Joe Jonas divorțează. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sophie Turner și Joe Jonas divorțează

„Sophie simte că abia se trezește la ceea ce este viața și realitatea ei cu adevărat. A devenit faimoasă la o vârstă foarte fragedă, apoi s-a căsătorit și a avut copii și nu a avut niciodată anii adolescenței în care dormi și doar te distrezi cu prietenii. 

ADVERTISEMENT

Ea simte că viața ei s-a blocat după Game of Thrones, la fel și viața ei personală. De când au venit copiii se simte prinsă în capcană. Este singura persoană din grup care este căsătorită și are doi copii”, au mai spus apropiații actriței, mai arată sursa citată.

În momentul de față, Sophie Turner și Joe Jonas se află în Statele Unite ale Americii. Procesul de separare este unul în curs. Copiii vedetelor se află în grija tatălui, după ce artiștii au vândut conacul din Miami.

ADVERTISEMENT