Life

Despărțirea anului în showbiz. După 11 ani de căsnicie, celebra actriță a anunțat că s-a separat de soțul ei

Încă o despărțire neașteptată în showbiz. După 11 ani de căsnicie și doi copii împreună, un cuplu celebru și-a spus „adio”.
08.08.2023 | 17:57
Despartirea anului in showbiz Dupa 11 ani de casnicie celebra actrita a anuntat ca sa separat de sotul ei
Un cuplu celebru s-a despărțit după 11 ani de căsnicie. Sursa foto: Hepta.ro/ Freepik/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pare că anul 2023 este cel al separărilor în showbiz, după ce încă un cuplu celebru a ajuns la despărțire. Este vorba despre Natalie Portman și soțul său, Benjamin Millepied. Erau căsătoriți de 11 ani, au doi copiii împreună, dar nu și-au mai putut repara căsnicia.

Natalie Portman și Benjamin Millepied s-au despărțit

A fost anunțată despărțirea momentului în showbiz. Actrița Natalie Portman s-a despărțit de soțul său, Benjamin Millepied, deși erau căsătoriți de 11 ani și aveau doi copii împreună: pe Aleph, în vârstă de 12 ani, și pe Amalia, care are 6 ani.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de publicația Us Weekly, coregraful francez ar fi înșelat-o pe Natalie. O sursă din anturajul lor a dezvăluit că deși au încercat inițial să-și salveze căsnicia, nu mai sunt împreună.

„După ce s-a aflat despre aventura lui, au încercat să lucreze la căsnicia lor, dar în prezent sunt despărțiți”, a declarat o persoană apropiată cuplului pentru sursa menționată anterior. Pe de altă parte, Natalie Portman a confirmat indirect zvonurile.

ADVERTISEMENT

Mai exact, actrița a apărut fără verighetă pe deget la un eveniment care a avut loc în Sydney, Australia, vineri, 4 august, atunci când aniversau 11 ani de căsătorie. Totul după ce în luna iunie s-a aflat că Benjamin Millepied ar fi avut o aventură cu Camille Étienne, o activistă pentru mediu, care are doar 25 de ani.

Actrița era dispusă să-și ierte soțul

O persoană apropiată celor doi a declarat pentru publicația citată că Natalie Portman chiar a fost dispusă să-l ierte pe soțul său pentru că a călcat strâmb. Actrița ar fi considerat că legătura lui cu tânăra ar fi fost doar una pasageră.

ADVERTISEMENT

Starul s-a gândit în primul rând la cei doi copii, deoarece nu și-a dorit ca aceștia să crească de acum încolo într-un cămin destrămat. Astfel, a decis să încerce să aibă din nou încredere în coregraful francez.

Mai mult decât atât, la momentul respectiv, Natalie Portman a fost și umilită pentru decizia sa. În cele din urmă, se pare că cei doi au ajuns la concluzia că nu mai pot readuce la viață ceva ce s-a stins deja și au renunțat.

ADVERTISEMENT

„Natalie crede că aventura lui Benjamin a fost o legătură scurtă și stupidă care nu înseamnă nimic pentru el”, a declarat sursa în exclusivitate pentru Us Weekly, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT