Life

Despărțirea anului în showbiz? Celebrul cântăreț și cunoscuta actriță ar urma să divorțeze, deși au 2 copii împreună

Este despărțirea anului în showbiz? Un celebru cântăreț și o cunoscută actriță ar urma să divorțeze. Cei doi au împreună doi copii.
04.09.2023 | 22:16
Despartirea anului in showbiz Celebrul cantaret si cunoscuta actrita ar urma sa divorteze desi au 2 copii impreuna
Despărțirea anului în showbiz? Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Despărțirea anului în showbiz. Un cuplu apreciat de publicul larg urmează să divorțeze. Sau cel puțin așa pare acum. Este vorba despre un celebru cântăreț și despre o cunoscută actriță.

Despărțirea anului în showbiz

Aceasta să fie despărțirea anului în showbiz? După patru ani de căsnicie și doi copii, actrița Sophie Turner și cântărețul Joe Jonas ar urma să își spună adio. Cele mai recente zvonuri spun că artistul și-ar fi părăsit soția.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, presa străină notează că despărțirea ar fi una extrem de dureroasă. Artistul nu ar mai purta verighetă și a depus deja actele de divorț la avocatul său. Iar lucrurile vorbesc de la sine.

Actrița nu a mai fost văzută la niciun concert de-al soțului său. Mai mult de atât, Joe Jonas a avut singur grijă de copii toată vara, chiar dacă este în turneu cu trupa sa. Un alt detaliu interesant care prevestea despărțirea e legat de casa celor doi.

ADVERTISEMENT

Ambii parteneri și-au vândut conacul din Miami. Trebuie menționat faptul că în total, cuplul are o avere estimată în jurul sumei de 40 de milioane de dolari. Astfel, nu este clar cum va fi împărțită suma dacă despărțirea va avea loc într-adevăr. People notează că Joe Jonas a fost cel care și-a angajat un avocat pentru divorț. Despre actriță însă, nu se știe nimic momentan.

Joe Jonas ar fi depus deja actele pentru divorț

Ambii parteneri au fost comentați de presa de peste hotare, dar niciunul nu a răspuns. Pe de altă parte, o sursă a declarat pentru TMZ că în realitate, cuplul a avut “probleme serioase” în ultimele șase luni.

ADVERTISEMENT

Iar în diferite imagini, artistul apărea fără verighetă. Inclusiv în spațiul public și inclusiv pe rețelele de socializare. Ultima apariție recentă a celor doi a fost la Yankee Stadium odată startul turneului Jonas Brothers.

Ea a purtat în special o brățară care făcea referire la piesa “Mr. Perfectly Fine” a lui Taylor Swift, o piesă de despărțire. Iar de aici, zvonurile legate de despărțirea celor doi au fost alimentate. De atunci, actrița nu a mai fost văzută lângă soțul ei.

ADVERTISEMENT

Amintim că Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit în anul 2019, în cadrul unei ceremonii secrete în Las Vegas. Mai apoi a urmat o nuntă elegantă la Paris, iar între timp au apărut și cei doi copii ai cuplului.

Cei doi erau împreună încă din anul 2016. Au preferat însă să țină totul secret o bună perioadă de timp. Mai apoi, înainte de a-și anunța logodna, cuplul a început să se afișeze mai des pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT