Life

Au divorțat! Surpriză în lumea mondenă din România: “Vă mulțumesc că îmi respectați viața privată”

O cunoscută actriță de la noi a divorțat în secret de soțul ei. Vedeta și-a refăcut viața alături de noul iubit cu 20 de ani mai tânăr.
09.02.2024 | 07:01
Au divortat Surpriza in lumea mondena din Romania Va multumesc ca imi respectati viata privata
Daniela Nane și Adrian Cioroianu au divorțat. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

Anul 2024 debutează cu o veste șocantă pentru lumea mondenă. Unul dintre cele mai longevive cupluri a ales să meargă pe drumuri diferite, după un mariaj îndelungat. Vestea a fost dată chiar de către vedetă care i-a rugat pe fani să nu foarte insistenți și să îi respecte viața privată.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu au divorțat

La început de 2024, una dintre cele mai surprinzătoare vești vine din partea Danielei Nane. Vedeta în vârstă de 52 de ani este pregătită pentru un nou capitol în viața ei. Aceasta a anunțat că a divorțat de soțul ei, Adrian Cioroianu.

ADVERTISEMENT

Daniela Nane și Adrian Cioroianu au făcut acest pas mai demult, însă, vedeta abia acum a găsit momentul oportun pentru a da tuturor vestea. Daniela a fost surprinsă în ipostaze tandre cu actualul ei iubit, așa că a trebuit să justifice prezența noului bărbat în viața ei.

Zilele trecute, actrița a fost surprinsă de paparazzi MediaFlux în timp ce săruta pasional cu noul iubit în plină stradă. Se pare că aceasta și-a refăcut viața alături de tenorul Octavian Ene și este mai fericită ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Atunci când au văzut imaginile respective, fanii au crezut că Daniela își înșală soțul. Tocmai de aceea, a simțit nevoia să facă publică decizia sa de a divorța de Adrian Cioroianu și de a le explica tuturor că nu este vorba de niciun amantlâc.

”Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a scris actrița pe social media.

ADVERTISEMENT

Noul partener al actriței este cu 20 de ani mai tânăr decât ea

Noul iubit al Danielei Nane este pasionat de muzică și este tenor. Momentan, Octavian Ene este masterand la Universitatea Națională de Muzică din București.

Întâlnirea dintre cei doi nu a fost deloc întâmplătoare. Octavian este solist vocal la Teatrul Muzical Ambasadorii, acolo unde iubita lui este director artistic.

ADVERTISEMENT

Deși între cei doi este o diferență de 20 de ani, Octavian fiind mai tânăr decât Daniela Nane, asta nu este un impediment în relația lor. Ambii par foarte fericiți și vor doar să trăiască la intensitatea maximă povestea lor de iubire.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu mult timp și se pare că au ales să facă asta în mare secret. Având în vedere că actrița a mers în vară în Bruxelles cu noul iubit, este evident că divorțul nu este foarte recent.

ADVERTISEMENT