Life

Deea Maxer, adevărul despre zvonurile conform cărora ar fi fost înșelată: ”Ies și declar!”

Deea Maxer a decis să spună adevărul despre zvonurile conform cărora ar fi fost înșelată de iubitul ei. Ce dezvăluiri a făcut vedeta?
26.01.2024 | 11:53
Deea Maxer adevarul despre zvonurile conform carora ar fi fost inselata Ies si declar
Deea Maxer, adevărul despre zvonurile conform cărora ar fi fost înșelată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deea Maxer a decis să spună adevărul despre zvonurile conform cărora ar fi fost înșelată de iubitul ei. Vedeta nu vrea să lase loc de interpretări, astfel că a fost cât se poate de deschisă.

Deea Maxer, adevărul despre zvonurile conform cărora ar fi fost înșelată

Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste după divorțul de Dinu Maxer. Asta nu înseamnă însă că nu au existat și anumite zvonuri legate de o posibilă infidelitate în cuplu.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat dacă Deea Maxer a fost înșelată de iubitul ei. Totul ar fi pornit de la mai multe postări ale vedetei de pe contul personal de socializare, care abordau diferite aspecte.

Cel mai recent mesaj, spre exemplu, făcea referire la atitudinea bărbaților care sunt într-o relație, dar spun cu totul altceva. Iar postarea a apărut în urmă cu doar câteva zile. Care este adevărul în legătură cu aceste mesaje?

ADVERTISEMENT

Deea Maxer spune că nu a fost înșelată de iubitul ei și pune capăt zvonurilor. În ceea ce privește postările sale, acestea sunt în opinia ei doar niște statusuri de viață care nu au legătură cu viața ei personală ori profesională.

Vedeta spune că aceste mesaje o inspiră, însă nu sunt subliminale. Iar dacă vreodată se va întâmpla ceva în viața ei, atunci o să iasă public și o să declare, nu va lăsa loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

„Sunt niște statusuri de viață pe care le distribui, chiar dacă nu au legătură cu viața mea personală sau profesională. Dacă eu repostez anumite videouri, mottouri, mesaje care mă inspiră, nu au legătură cu viața mea personală.

Nu sunt mesaje subliminale. Dacă am ceva de declarat, ies și declar! Eu nu prea urmăresc ce se scrie despre mine pe internet. Poate mă mai sună mama sau îmi mai trimite o prietenă anumite articole, dar, în rest, eu nu urmăresc”, a dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT

De ce postează vedeta astfel de mesaje

Printre altele, Deea Maxer a mai mărturisit că are o viață destul de agitată. E nevoită să se împartă între viața de mamă, viața profesională, dar și casă, iar asta îi ocupă mai toată ziua.

Chiar și așa, își face timp să mai posteze din când în când câte un mesaj. Acesta nu trebuie însă să fie interpretat. Sunt doar niște idei în care de altfel multe femei se regăsesc, inclusiv ea.

„Sunt atât de ocupată cu munca… Mă ocup de copii, casă, serviciu… Oricum, zilnic eu postez anumite chestii, sunt anumite pagini pe care eu le urmăresc. Dau share doar postărilor care coincid cu principiile mele de viață.

Asta nu înseamnă că sunt gravidă sau că m-am despărțit… Totul este departe de viața mea personală, nu are nicio treabă. Sunt doar lucruri în care cred. Am multe femei care mă urmăresc și care se regăsesc în ceea ce postez”, a mai adăugat Deea Maxer, conform playtech.ro.

ADVERTISEMENT