Life

Au fost împreună la Antena 1 și acum ar vrea să se căsătorească! Cine ar vrea să le fie nași

Au apărut într-o emisiune de la Antena 1 și au planuri de nuntă! La cine s-au gândit în calitate de părinți spirituali.
19.09.2023 | 11:15
Au fost impreuna la Antena 1 si acum ar vrea sa se casatoreasca Cine ar vrea sa le fie nasi
Au apărut într-o emisiune de la Antena 1 și au planuri de nuntă! La cine s-au gândit în calitate de părinți spirituali. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Au fost împreună la Antena 1 și acum ar vrea să se căsătorească! Cine ar vrea să le fie nași. Răspunsul a fost oferit pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp, după ce internauții au fost curioși să afle mai multe amănunte despre ei.

Au apărut într-o emisiune de la Antena 1 și au planuri de nuntă! La cine s-au gândit în calitate de părinți spirituali

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au apărut într-o emisiune de la Antena 1 și au planuri de nuntă. Foștii concurenți de la Insula Iubirii au spus la cine s-au gândit în calitate de părinți spirituali. Sunt un cuplu foarte cunoscut.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri la care au precizat că nu au ales data ceremoniei, însă știu cine sunt nașii. Mai exact, este vorba de Ema Oprișan și Răzvan Kovacs care urmează să devină părinți a doua oară, în curând.

„Nu am hotărât nimic încă, însă ne gândim la Ema și Răzvan”, a mărturisit fosta participantă de la Antena 1 pe contul personal de Instagram. Confirmarea a venit imediat din partea frumoasei brunete.

ADVERTISEMENT

„Sunteți luați forțat și cu multă iubire”, a răspuns Ema Oprișan de la Insula Iubirii, tot pe social media. „Cu finii”, a scris la rândul său Răzvan Kovacs, în dreptul unei imagini în care apare alături de soția sa și de Ana Maria Măriuță și Marius Budin.

Marius Budin și Ana Maria Măriuță
Marius Budin și Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii au ales nașii de cununie. Sursa foto: Instagram.com

Ana Maria Măriuță și Marius Budin s-au mutat din România

Ana Maria Măriuță și Marius Budin s-au mutat din România la scurt timp după terminarea filmărilor de la Insula Iubirii. Foștii concurenți de la Antena 1 au ales să plece în Austria pentru o perioadă și au și alte planuri de viitor.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ele este construirea unei case pe teritoriul țării noastre. Vestea a fost dată chiar de ei în mediul virtual, unde sunt foarte activi și își țin fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară perioada asta.

„I-am zis iubitului meu: «Hai să facem și noi o poză aici unde ne construim casa», iar el a zis că trebuie să pun mâna pe găleată să vadă lumea că și eu muncesc”, a mai spus tânăra.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Ana Maria Măriuță și Marius Budin se numără printre cuplurile care au rezistat la Insula Iubirii și au demonstrat că iubirea e mai puternică decât tentația. Ei au participat și la Mireasa, sezonul 4.

ADVERTISEMENT