Life

Tensiuni la Insula Iubirii. Gestul făcut de Marius în fața ispitei Deni Mariș: „L-a mirosit”

Imagini surprinzătoare difuzate la Insula Iubirii. Marius Budin a făcut un gest neașteptat în fața ispitei Deni Mariș, care s-a supărat.
20.07.2023 | 23:15
Tensiuni la Insula Iubirii Gestul facut de Marius in fata ispitei Deni Maris La mirosit
Gestul făcut de Marius Budin în fața ispitei Denis Mariș la Insula Iubirii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o emisiune ca Insula Iubirii, în care camerele sunt pornite 24/24, se pot întâmpla multe lucruri surprinzătoare. Recent, un conflict a izbucnit între Marius Budin și ispita Denis Marius, buclucaș fiind un creion de buze pe care bruneta l-a purtat în lenjeria intimă.

Scandal la Insula Iubirii. Marius Budin și Deni Mariș au luat foc din cauza unui creion de buze

Fiecare ediție din Insula Iubirii scoate la iveală situații surprinzătoare, așa cum s-a întâmplat și în cea de joi, 20 iulie 2023. Spiritele s-au încins rapid de la un banal creion de buze pe care una dintre ispitele feminine, Deni Mariș, l-a lăsat pe masă.

ADVERTISEMENT

Însă lucrurile nu sunt așa de simple, căci frumoasa brunetă a fost văzută purtând același produs de make-up în lenjeria intimă cu puțin timp înainte. Cel care l-a găsit a fost Marius Budin, bărbatul de al cărui comportament a fost deranjată și Maria Ilioiu înainte să plece, pentru că a trimis-o să arunce un ambalaj la gunoi.

Concurentul de la Insula Iubirii a văzut creionul pe masă, l-a analizat, ba chiar l-a mirosit, apoi l-a lăsat la locul lui, fapte povestite de Deni Mariș într-o discuție pe care avea cu celelalte fete, cărora le-a mărturisit că gestul lui Marius Budin i s-a părut a fi unul deplasat.

ADVERTISEMENT

„Eram acolo, la masă și am avut un creion de buze, pe care l-am scos din chiloți. Și l-am pus acolo, pe masă. L-a luat Marius. Marius l-a mirosit, dar nu a băgat de seamă”, a povestit ispita de la Insula Iubirii, citată de spynews.ro. 

Spiritele s-au încins

Dar episodul nu s-a încheiat în acest punct. Pentru că, ulterior, atunci când Deni purta o discuție cu băieții, creionul se afla tot pe masă. L-a observat mai întâi Bogdan Cîrlan, apoi l-a zărit din nou Marius Budin.

ADVERTISEMENT

Fără să stea pre mult pe gânduri, l-a luat în mână și l-a aruncat de pe masă. În timp ce ispitele de la Insula Iubirii au considerat întâmplarea amuzantă, băieții au fost vizibil deranjați de faptul că Deni a ales să-l lase tocmai în acel loc, ținând cont de faptul că a ținut creionul în lenjeria intimă.

Supărată a fost și bruneta, care s-a enervat pe gestul făcut de Marius. „Bogdan, vezi că e al meu. Nu-l arunca așa în scârbă. Mi-am făcut buzele înainte să mergem la testimonial și m-am întors.

ADVERTISEMENT

Și l-am lăsat aici, să îl am la îndemână. Îl purtam în chiloți. Mi s-a părut ciudat, nici iubitul meu nu ar găsi creionul pe care eu îl țin în chiloți și îl scoate Marius și îl miroase”, a spus ispita de la Insula Iubirii, sezonul 7.

ADVERTISEMENT