Life

Au încremenit când au verificat camerele de supraveghere. De ce râdea bebelușul lor târziu în noapte

Doi părinți au încremenit atunci când au verificat camerele de supraveghere. De ce și-au surprins bebelușul în timp ce râdea noaptea.
30.11.2023 | 20:31
Au incremenit cand au verificat camerele de supraveghere De ce radea bebelusul lor tarziu in noapte
Ce au văzut doi părinți pe camerele de supraveghere. Cum și-au surprins copilul. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Doi părinți au verificat camerele de supraveghere și au încremenit atunci când au văzut ce făcea bebelușul lor la o oră târzie din noapte. Micuțul râdea în hohote, iar părinții au vrut să afle motivul.

Doi părinți au încremenit când au verificat camerele de supraveghere

În mijlocul nopții, doi părinți au fost șocați să vadă cu cine interacționa copilul lor, în vârstă de numai 2 ani. Au văzut totul pe camerele de supraveghere și au povestit întâmplarea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost auzit de părinți râzând, din camera alăturată. Nu știau ce se petrece, așa că au privit imaginile de pe camerele de supraveghere. Au descoperit că bebelușul interacționa cu un “spirit”

“Credem că fiul nostru de doi ani a văzut un spirit prietenos. De când ne-am mutat, am simțit că avem un spirit cutreieră prin casa. Pisica noastră se tot uita în tavan sau colțuri.

ADVERTISEMENT

Când s-a născut fiul nostru, râdea la întâmplare uitându-se în gol. Dar mereu am pus aceste lucruri pe seama faptului că pisicile sunt pisici, iar bebelușii bebeluși”, au povestit părinții copilului pe Reddit, notează unilad.com.

Aceștia au spus că au amplasat o cameră de supraveghere în încăperea copilului, pentru a putea înțelege ce făcea, de fapt, micuțul noaptea. Părinții sunt de părere că acesta vorbește cu spiritul și chiar evită să doarmă.

ADVERTISEMENT

“În primele zile din noiembrie, el a fost surprins râzând în gol sau de spiritul nostru prietenos. Într-o noapte, a râs 3 minute în continuu (am înregistrat doar ultima jumătate, înainte să intru în cameră să-l iau din pătuț).

În altă noapte a râs și a spus ‘nu’ de câteva ori. Și în ultimul timp, refuză să se culce sau să evită ora de culcare. Nu pot să nu mă gândesc dacă nu cumva vorbește cu spiritul”, a spus mama copilului.

ADVERTISEMENT

În clipul video postat de mama copilului, acesta poate fi văzut în timp ce râdea în hohote. În imagini apar sfere care plutesc în întuneric, despre are femeia spune că ar putea să fie particule de praf.

Cum au reacționat alți utilizatori

Unii utilizatori au spus că și eu au copii mici, care mai râd sau vorbesc în somn, astfel că acesta este un lucru normal. De altfel, unii au spus că mai obișnuiesc să râdă chiar și acum atunci când se gândesc la ceva amuzant.

“Am un copil de vârsta lui care, de asemenea, bolborosește și râde în sinea lui în timp ce se stă să adoarmă”, “Ca adult, încă mai fac asta uneori, dacă lucrul la care mă gândesc este suficient de amuzant, chicotesc până adorm”, au fost unele dintre comentarii.

Un alt utilizator a spus că e posibil ca micuțul să nu se simtă bine dacă doarme singur. “S-ar putea, pus și simplu, să nu se simtă bine că trebuie să adoarmă singur și așa încearcă să se distreze folosindu-și imaginația”, este mesajul postat de internaut.

ADVERTISEMENT