Life

Panică totală după ce doi părinți au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. Descoperirea i-a îngrozit

Imaginile de pe monitorul de supraveghere din dormitor i-a înspăimântat pe părinții bebelușului de doar câteva luni. Plânsetul repetat i-a alertat.
03.12.2022 | 14:44
Panica totala dupa ce doi parinti au montat o camera de supraveghere in camera bebelusului Descoperirea ia ingrozit
Panică totală după ce doi părinți au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. Sursa foto: dailymail/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Noapte de noapte, la aceeași oră, bebelușul unui cuplu se trezea fără un motiv anume. Îngrijorați, părinții și-au pus un semn de întrebare și s-au decis să urmărească imaginile de pe camera de supraveghere montată în dormitorul micuțului. Ce au văzut i-a îngrozit!

Panică totală după au văzut imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului

Mama unui bebeluș în vârstă de un an și trei luni, pe nume Freddie, a mărturisit că băiețelul, fără niciun motiv, se trezea noapte de noapte, în jurul orei 2:00. Crezând că are o necesitate, femeia a încercat să vadă dacă vrea lapte sau are nevoie să-i fie schimbat scutecul. Însă, nimic nu părea să îl liniștească, lucru care a început să o îngrijoreze.

ADVERTISEMENT

După zile îndelungi de chin, părinții au decis să verifice imaginile de pe camera de supraveghere pe care o aveau montată în dormitorul celui mic încă de când acesta s-a născut. Ce au descoperit i-a băgat în sperieți pe cei doi.

”Eram în stare de șoc și nu știam ce să facem”

Inițial aparatul de monitorizare fusese pus pentru a auzi dacă cel mic plânge, dar ce au observat Shannon Richardson din Banbury, Oxfordshire (Marea Britanie) i-a șocat.

ADVERTISEMENT

Îngrijorați pentru că băiatul lor de un an și trei luni se trezește și refuză apoi să se culce, părinții au urmărit imaginile secundă cu secundă pentru a vedea ce se întâmplase în timpul nopții. Sunetele care se auzeau i-a cutremurat pe părinți.

O voce de bărbat încerca să comunice cu Freddie prin intermediul monitorul pentru bebeluși. Nu le venea să creadă că luni de zile micuțul fusese urmărit seară de seară și trezit din somn ca să i se vorbească.

ADVERTISEMENT

Nu știm de cât timp se întâmplă acest lucru, dar nu e ceva recent, fiindcă băiatul s-a trezit zilnic în ultima vreme, la aceeași oră din noapte, refuzând apoi să se mai culce la loc.

Am scăpat de camera de supraveghere din cameră și bebelușul nu s-a mai trezit, a dormit liniștit.

ADVERTISEMENT

Eram la televizor într-o noapte atunci când am auzit zgomote din camera celui mic, când ne-am apropiat de ușă am auzit acea voce groasă de bărbat vorbindu-i. Soțul a scos imediat camera din dormitor, eram în stare de șoc și nu știam ce să facem”, a spus îngrozită Shannon Richardson, conform celor de la mirror.co.uk.

Camera de supraveghere au primit-o părinții în dar și nu s-au gândit nicio secundă la așa ceva. După cum spun chiar ei, au considerat ca fiind un dispozitiv util pentru monitorizarea copilului, nicidecum un aparat care le putea distruge viața.

ADVERTISEMENT