Life

Au murit după ce au comandat o băutură banală de la restaurant. Ce era, de fapt, în ea

Trei persoane au murit după ce au consumat o băutură, la un restaurant. Ce conținea comanda? Situația este îngrijorătoare.
22.08.2023 | 12:35
Au murit dupa ce au comandat o bautura banala de la restaurant Ce era de fapt in ea
Cum au reacționat reprezentanții restaurantului, în urma deceselor. Sursa foto: Laura Anderson Properties
ADVERTISEMENT

Trei persoane au murit, iar altele trei au ajuns pe patul de spital, după ce au consumat o băutură toxică, la un restaurant. Aceasta conținea o bacterie foarte nocivă. Cazul a ajuns în atenția autorităților, care investighează atent acum cazul.

Trei persoane au murit după ce au băut milkshake la restaurant. Ce bacterie conținea băutura

Totul a avut loc peste Ocean, mai exact, la un restaurant din Tacoma, Washington. Persoanele vătămate au consumat un milkshake, contaminat cu o bacterie letală, Listeria. Oficialii locali, responsabili de Sănătate, au intervenit și ei în această situație.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, s-a constatat că aparatele de înghețată, care au fost folosite și pentru prepararea băuturii, sunt un adevărat focar de infecție. Nu erau corespunzător curățate, transmite Departamentul de Sănătate de Stat din Washington.

După investigațiile făcute de către organele abilitate, personalul restaurantului a reacționat și a transmis un mesaj, public, prin care și-a exprimat regretul. Reprezentanții localului au precizat și că sunt ”profund îndurerați” de faptul că trei familii sunt nevoite să supraviețuiască acum fără cel sau cea care a murit.

ADVERTISEMENT

”Suntem zdrobiți și regretăm profund. Orice rău ar fi putut provoca acțiunile noastre. Ne angajăm să facem orice modificări considerate necesare pentru a ne menține standardul înalt și pentru a preveni ca acest lucru să se mai repete.”, au transmis reprezentanții restaurantului, potrivit CNN.

Care sunt simptomele infecției cu Listeria?

Listeria se manifestă sub diferite forme, dar foarte cunoscute nouă, precum: durere de cap, dureri musculare, febră, diaree sau balonare. Nu este exclus să fii confuz sau să ai convulsii. Așadar, prezintă-te de urgență la medic, pentru a te trata la timp!

ADVERTISEMENT

De asemenea, Departamentul de Sănătate de Stat din Washington a mai comunicat, în urma unor ample verificări, că niciun alt restaurant, din aceeași gamă, nu este infectat cu diferite boli. Din precauție pentru clienții noștri, am ordonat, de asemenea, ca toate mașinile de milkshake din celelalte locații ale noastre să fie oprite și mostre de la acestea să fie trimise pentru teste similare”, au spus și angajații de la restaurantul Frugals.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor transmite că bacteria Listeria este nocivă mai ales femeilor însărcinate. Drept urmare, pentru a evita o infectare, sunt sfătuite să se prezinte la un medic, în mod regulat, pe parcursul a nouă luni.

ADVERTISEMENT

Datele obținute de către specialiștii de la Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor mai arată și faptul că, în fiecare an, în Statele Unite ale Americii, se infectează cu Listeria un număr de 1600 de oameni, dintre care 260 mor la scurt timp după contaminare.

ADVERTISEMENT
Tags: