Sport

Au sărit la bătaie într-un meci de fotbal feminin din Anglia! Croşeu ca în galele de box la Aston Villa – West Ham. Video

Finalul meciului Aston Villa - West Ham, din prima ligă de fotbal feminin din Anglia, a oferit imagini demne de o gală de box.
15.10.2022 | 23:00
Au sarit la bataie intrun meci de fotbal feminin din Anglia Croseu ca in galele de box la Aston Villa  West Ham Video
Bătaie între două jucătoare la un meci de fotbal feminin din Anglia
ADVERTISEMENT

Fotbalul feminin din Anglia este în plină ascensiune, cu mii de spectatori în tribune, dar oferă şi momente controversate. A fost şi cazul meciului Aston Villa – West Ham United, unde o jucătoare a oaspeţilor a văzut cartonaşul roşu după un croşeu demn de o gală de box.

Haos în prelungirile meciului Aston Villa – West Ham United. Hawa Cissoko a sărit să-şi bată o adversară

În minutul 90+1, când West Ham United o conducea pe Aston Villa, scor 2-1, un duel aproape de mijlocul terenului a dus la un conflict aprins între Hawa Cissoko şi Sarah Mayling. De aici şi până la haos a fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

După duelul mai aprins pentru minge, Hawa Cissoko a lovit-o pe Sarah Mayling, care a ripostat imediat. Cele două jucătoare s-au împins, iar Cissoko şi-a pierdut cumpătul şi i-a aplicat un croşeu adversarei.

Celelalte jucătoare au sărit să le despartă, iar Hawa Cissoko a fost eliminată, după ce a primit direct cartonaşul roşu, în timp ce partea vătămată s-a ales cu un galben.

ADVERTISEMENT

În drumul spre vestiare, Hawa Cissoko a intrat într-un conflict şi cu Chantelle Boye-Hlorkah, jucătoare aflată pe banca de rezerve a lui Aston Villa. Imediat cele două staff-uri tehnice, dar şi restul jucătoarelor s-au îndreptat spre marginea terenului.

Paul Konchesky, fost internaţional englez şi antrenorul lui West Ham United, a fost eliminat pentru comportament agresiv

Spiritele s-au încins la marginea terenului, iar Paul Konchesky, antrenorul lui West Ham United, s-a îndreptat spre locul unde Hawa Cissoko intrase într-un nou conflict cu adversarele. La scurt timp, fostul internaţional a fost eliminat la rândul lui pentru comportament agresiv.

ADVERTISEMENT

“A fost o decizie aspră? Probabil, dar am mers să-mi apăr jucătoarea care era abuzată de adversare. Voi accepta orice pedeapsă, dar nu ne dorim să vedem aşa ceva. Îmi voi sprijini mereu jucătoarele”, a spus Paul Konchesky.

Carla Ward, antrenoarea lui Aston Villa, a condamnat în termeni duri agresiunea lui Hawa Cissoko. Gestul jucătoarei a fost considerat drept unul care nu poate fi acceptat pe un teren de fotbal.

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu am mai văzut aşa ceva într-un meci. Lovitura lui Cissoko nu poate fi acceptată. Nici melee-ul de la margine nu a fost ok”, a declarat Carla Ward.

ADVERTISEMENT