News

AUR susține că va anula amenzile primite de români pentru nerespectarea restricțiilor din pandemie: „Au fost date în mod abuziv”

Amezile primite de români în pandemie vor fi anulate, deoarece ele sunt împotriva Constituției și a bunului simț, spun copreședinții AUR. Iată ce au mai declarat aceștia.
31.01.2022 | 20:02
AUR sustine ca va anula amenzile primite de romani pentru nerespectarea restrictiilor din pandemie Au fost date in mod abuziv
AUR susține că va anula amenzile primite de români pentru nerespectarea restricțiilor din pandemie. Foto: Hepta - Mediafax Foto
ADVERTISEMENT

Formațiunea AUR susține că va face tot ce îi stă în putință pentru ca toate amenzile care au fost date în timpul pandemiei să fie anulate pentru toți românii care le-au primit deoarece au încălcat legile date la acel moment.

AUR vrea anularea amenzilor primite de români în pandemie

Cel care a făcut această declarație este copreședintele AUR, George Simion, care a transmis că au fost date zeci de mii de amenzi în „mod abuziv”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a spus că partidul pe care îl conduce va prelua curând conducerea țării noastre, iar atunci toate aceste amenzi privind pandemia vor fi anulate.

“Zeci de mii de amenzi au fost date în mod abuziv de un stat puternic militarizat şi inept.

În momentul în care vom prelua frâiele ţării – şi momentul acela nu este foarte departe – ne angajăm să le anulăm pe toate”, a spus copreşedintele AUR, într-un comunicat conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

AUR este împotriva Passenger Locator Form

Claudiu Târziu, celălalt copreședinte al partidului, a vorbit și despre alte nemulțumiri pe care le are. Promisunea „fermă” făcută de AUR este că toate amenzile date în pandemie vor fi anulate.

Aceste sancțiuni au fost date „în disprețul bunului simț”, după spusele lui George Simion. De asemenea, el a spus și că nu este de acord cu Passenger Locator Form, acel formular care trebuie completat de oameni la intrarea în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Formularul pentru intrarea în țară a creat haos, spune

Copreședintele AUR spune că acesta a creat un adevărat haos, mai ales pentru cei care lucrează în domeniul transporturilor, motiv pentru care formațiunea politică cere ca acesta să fie anulat imediat.

“Pentru a nu bloca instanţele de judecată, dar şi pentru a veni în sprijinul românilor care au fost amendaţi în dispreţul Constituţiei şi al bunului simţ, anunţăm această iniţiativă şi facem o promisiune fermă: toate amenzile din perioada pandemiei vor fi anulate.

ADVERTISEMENT

Inclusiv ceea ce se întâmplă cu formularul digital de intrare în România, Passenger Locator Form (… ).

Condamnăm categoric această ingerinţă şi cerem anularea imediată a formularului care a creat un haos de nedescris, în special în rândul transportatorilor”, a declarat Claudiu Târziu.

ADVERTISEMENT