Life

Aura B, româncă celebră în Marea Britanie, a stat mai mult de 10 ore la salon pentru a-și schimba total look-ul

Cunoscuta cântăreață și-a surprins fanii în cele mai recente videoclipuri. Aura B a decis să-și schimbe total look-ul și pentru acest lucru a petrecut mai bine de 10 ore la salonul de înfrumusețare.
07.02.2022 | 17:46
Aura B romanca celebra in Marea Britanie a stat mai mult de 10 ore la salon pentru asi schimba total lookul
Aura B, românca celebră în Marea Britanie, a stat mai mult de 10 ore pentru a-și schimba total look-ul
ADVERTISEMENT

Aura B, pe numele său adevărat Aurora Broscăreanu, a petrecut ore bune la saloanele de înfrumusețate pentru a arăta perfect în cele mai noi piese pe care le-a lansat.

Fanii au fost extrem de surprinși când au văzut-o.

După ce s-a pregătit mai bine de 10 ore pentru filmările videoclipului piesei Trakata, aceasta a mers din nou la salonul de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Aura B, româncă celebră în Marea Britanie, a stat mai mult de 10 ore la salon pentru a-și schimba total look-ul

Aura B este una dintre cântărețele românce extrem de apreciate în Marea Britanie. Aurora Broscăreanu și-a lansat în luna ianuarie videoclipul piesei Trakat, iar pentru ca totul să fie perfect, artista a decis să facă niște modificări. Aceasta și-a schimbat total look-ul pe care fanii îl știau din videoclipul piesei Ouedate Aqui.

Românca a petrecut mai bine de 10 ore la salonul de înfrumusețare, iar rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos. În plus, a avut și o ținută specială.

ADVERTISEMENT

“Făcutul unghiilor au durat vreo șase ore. Părul mi-a fost făcut într-un salon profesional afro din Tottenham și care a durat maxim patru ore, deci zece ore au durat toate pregătirile. Iar vestimentația a fost făcută special pentru acest videoclip, am fost foarte încântată de ideea designerilor care au avut-o pentru mine”, a declarat artista pentru Click.

Nu după mult timp, Aura B a fost nevoită să meargă din nou la salonul de înfrumusețare. Și-a schimbat din nou imaginea pentru cea mai recentă piesă lansată, Boys, un featuring cu Mattyas.

ADVERTISEMENT

“Am stat din nou în jur de opt ore că să îmi scoată codițele, mesele și să mă spele pe cap, iar apoi să mă facă altă culoare. Am răbdat atâtea ore pentru că pentru lansarea videoclipului “Boys”, o colaborare cu Mattyas am nevoie de un nou loook”, a mai spus românca.

Pentru prima dată, Aura B și colegul ei s-au transformat în personaje de desene animate 3D.

“Este interesant acest proiect pentru că niciodată n-am mai fost pusă în ipostază asta. Vreau să fie pe placul publicului, al ascultătorilor, al radiourilor.

ADVERTISEMENT

E o piesă reggaeton, așa cum îmi place mie, cum v-am obișnuit, în limba spaniolă iar Mattyas cântă în engleză. Deși stau în Anglia de 9 ani, limba mea preferată este spaniolă”, a declarat Aura B.

ADVERTISEMENT