Life

Aurelian Temișan a pus-o într-o situație delicată pe Monica Davidescu. Teo Trandafir l-a dat de gol

Aurelian Temișan formează un cuplu atât pe scenă cât și în viața reală. Teo Trandafir a dezvăluit una din farsele pe care cântărețul i-a făcut-o actriței.
27.05.2021 | 16:43
Aurelian Temisan a puso intro situatie delicata pe Monica Davidescu Teo Trandafir la dat de gol
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, unul din cele mai sudate cupluri din showbiz. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au fost invitați în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D pentru a-și promova spectacolele pe care le au împreună.

Cei doi au vorbit despre relația care îi leagă, iar prezentatoarea l-a dat la un moment dat de gol pe Aurelian în legătură cu o situație delicată în care a pus-o pe nevasta lui.

ADVERTISEMENT

La una din secvențele în care Aurelian joacă împreună cu soția lui, ea trebuie să bea vodkă, potrivit scenariului. Întrucât actorii nu au voie să consume alcool pe scenă, e evident că în paharul actriței se afla apă la fiecare repetiție.

Aurelian Temișan i-a făcut o farsă cu cântec Monicăi Davidescu

La un moment dat, Temișan i-a făcut-o Monicăi și i-a pus vodkă pe bune pentru a-i testa reacția. Monica a continuat să joace ca și cum ar fi băut apă, iar bărbatul s-a amuzat teribil în sinea lui.

ADVERTISEMENT

Astfel de farse au loc des între artiști, fie că vorbim despre cântăreți sau actorii de teatru. Monica a spus că de atunci nu i s-a mai întâmplat să bea alcool fără să fie pregătită pentru asta la un spectacol.

În schimb, au existat o serie de alte farse care ar putea ocupa volume întregi de cărți dacă ar fi publicate.

ADVERTISEMENT

„Poantele astea sunt la ordinea zilei, cumva, între noi, actorii. Sunt multe povești. Am o carte în care se spuneau poveștile despre farse care se făceau. Ideea e că e interesant când se face o astfel de farsă. Simți că învie ceva într-un spectacol”, a declarat Monica Davidescu la Teo Show.

25 de ani de relație. Cum a cerut-o cântărețul în căsătorie pe celebra actriță

Aurelian și Monica sunt împreună de mai bine de 25 de ani. Juratul de la Te cunosc de undeva și-a amintit în emisiunea de la Kanal D cum a cerut-o în căsătorie pe Monica.

ADVERTISEMENT

Marele eveniment s-a produs într-un restaurant, la o petrecere. Artistul a pus inelul foarte bine într-o cutiuță aflată în alte 6 cutii.

„Eram într-un restaurant. Am chemat doi menestrei să facă atmosferă. Am ieșit să sărbătorim. Am ajuns singuri la masă. Au mai venit apoi Iustinian Radu, nașul nostru spiritual, nașii, prietenul meu cel mai bun și încă vreo doi”, a povestit Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu joacă în două spectacole împreun în luna iunie. Cei doi apar pe 7 iunie în „Divorțul anului”, iar pe 14 iunie pot fi urmăriți în „Eu te cred, dar tu mă minți” la Sala Studio de la Teatrul Național.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT