Life

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, îngenuncheați de durere: “Drum liniștit spre lumină”

04.10.2020 | 10:53
Aurelian Temisan si Monica Davidescu ingenuncheati de durere Drum linistit spre lumina
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt marcați de durere, în aceste momente. Cunoscutul cuplu de la noi a fost răpus de ultimele vești.

Cel care le-a dat fanilor vestea deosebit de tristă a fost chiar juratul din emisiunea Te Cunosc de Undeva.

ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan este în doliu alături de partenera lui de viață, după ce au aflat că o persoană foarte specială pentru ei a încetat din viață.

Aurelian Temișian și Monica Davidescu, pierdere însemnată în familie

Aurelian Temișan a făcut anunțul în urmă cu câteva ore, legat de motivul pentru care artistul și Monica Davidescu se află în doliu.

ADVERTISEMENT

Celebrul cuplu a suferit din pricina pierderii însemnate, fiind vorba și despre o înmormântare la care au participat. Artistul le-a dat și fanilor din mediul online vestea nu tocmai fericită, strâns legată de un apropiat al familiei lor.

Mai exact, a anunțat că nașul de cununie al acestora, Daniel Gheorghe Chinciu a murit. Bărbatul le era atât naș de cununie, dar și părintele spiritual pentru fetița lor, Dora. Acesta a fost condus cu o zi în urmă pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Românii au remarcat faptul că de ceva vreme Aurelian Temișan și-a exprimat pierderea și la nivelul pozei de profil, pe care a înlocuit-o cu una simplă de doliu. Daniel Gheorghe Chinciu a fost înmormântat ieri, fiind vorba despre o pierdere enormă la nivel de familie pentru Aurelian Temișan.

Totodată, după ce s-a întors de la cimitir, juratul de la Antena 1 a publicat un mesaj foarte emoționant pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, îngenunchiați de durere Drum liniștit spre lumină
Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu după ce nașul lor de cununie a murit

“Fiecare naștere… e o bucurie de nedescris. Fiecare moarte… e o durere fără margini. Între cele doua, sunt numai teste.

Astăzi. am trăit pe muchie. În loc să fim cu nașii noștri, Geta și Daniel, la Breaza, ca nași ai micutului Arthur Gabriel, a trebuit să ne luam rămas bun de la Daniel, nașul nostru.

Eu nu am făcut niciodată «abuz» de aceste sentimente, dar e a doua oară când pierd pe cineva pe care ființa mea l-a asimilat încă din momentul în care ne-am cunoscut. A fost, este și va rămâne nașul sufletului nostru ș Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru legătura creată prin Sfânta Biserică. A fost un tip vesel, cu umorul la purtător, cu o interactivitate imediată chiar și către persoane pe care nu le cunoștea bine.

În poza pusă, de altfel ultima poză făcută împreună, în vara asta, se vede bucuria atât a lui și a nașei, cât și a noastră, de a fi împreună, din nou, pentru a «n»-a oară. Așa îl vom ține minte, așa vreau să îl purtăm cu toții în suflet, cel puțin cei ce l-am cunoscut. Mergi liniștit spre lumină, iubitul nostru prieten, Daniel! Amin!”, a fost mesajul de doliu publicat de Aurelian Temișan.

ADVERTISEMENT