Fotbal international

VIDEO. Astra revine incredibil în 9 minute! Calculele ultimei etape

Astra a întors incredibil la Viena şi e pe locul 2, cu o etapă înainte de finalul grupei. Campioana va întîlni Roma, care e deja calificată şi o victorie o duce pe Astra în primăvara...
24.11.2016 | 23:59
VIDEO Astra revine incredibil in 9 minute Calculele ultimei etape
ADVERTISEMENT

Astra a întors incredibil la Viena şi e pe locul 2, cu o etapă înainte de finalul grupei. Campioana va întîlni Roma, care e deja calificată şi o victorie o duce pe Astra în primăvara europeană. În ultima rundă avem Astra – Roma şi Plzen – Austria.

Dacă Astra face doar “X” cu Roma şi Austria bate în Cehia (Plzen este deja eliminată!), vienezii termină pe 2 pentru că au avantajul meciurilor directe cu trupa lui Şumudică: 3-2 la Bucureşti şi 1-2 la Viena.

ADVERTISEMENT

Astra poate merge mai departe şi dacă pierde cu Roma, dar cu o condiţie: Austria să nu bată în Cehia!

1. Roma 11p, 2. Astra 7p, 3. Austria Viena 5p, 4. Plzen 3p.

VEZI AICI MECIUL ONLINE

Min 90: S-a terminat partida.

Min 89: Budescu a fost înlocuit de Nicoară.

Min 88: Goooool Astra. 2-1. Budescu a marcat din lovitură de la 11 metri.

Min 79: Goooooool Astra. 1-1 Florea a marcat după ce a reluat în plasă balonul scăpat în faţă de portarul gazdelor la şutul lui Alibec. (VIDEO)

ADVERTISEMENT

Min 73: Budescu a tras în bară de la 10 metri.

Min 71: Schimbare la Astra. Lovin a intrat în locul lui Bubacar.

Min 69: Geraldo a primit cartonaş galben.

Min 65: Eliminare la Austria Viena. Alexander Grunwald a fost eliminat după ce a încasat al doilea avertisment in acest meci!

Min 61: Schimbare la Astra Giurgiu. Oros a fost înlocuit cu Florea.

Min 55: Goool Austria Viena. 1-0.  Gazdele au deschis scorul prin Rotpuller, după o greşeală a apărătorilor centrali ai lui Şumudică. (VIDEO)

ADVERTISEMENT

Min 50: Ocazie de gol pentru Astra. Budescu a şutat de la 18 metri, dar balonul a trecut  pe lângă poartă.

Min 46: A început repriza a doua.

Min 45: Arbitrul a fluierat finalul primei părţi a jocului.

Min 43:  Oros a primit cartonaş galben după un fault la Venuto.

Min 35:  Săpunaru a tras peste poartă din lovitură liberă de la 25 de metri.

Min 20: Ocazie de gol pentru Austria Viena.  Venuto a scăpat în poziţie favorabilă, în careu, dar şutul său a trecut departe de poarta lui Silviu Lung. (VIDEO)

ADVERTISEMENT

Min 10: Budescu a tras de la 20 de metri, dar şutul său a trecut pe lîngă poartă.

Min 5: Ocazie mare pentru Astra.  Alibec ţine bine de minge şi apoi trage puternic de la 18 metri, peste poarta lui Hadzikic. (VIDEO)

Min 1: A început meciul! (VIDEO)

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDAT. 21:44/ Echipele de start:

Austria Viena (4-2-3-1): Hadzikic – Larsen, Rotpuller, Filipovic, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Venuto, Grunwald, Pires – Kayode

Rezerve: Pentz, Friesenbichler, Prokop, Salamon, Stronati, Tajouri, Windbichler

Astra (4-3-3): Silviu Lung jr. – Stan, Oros, Geraldo, Morais – Seto, Săpunaru, Boubacar – Budescu, Alibec, Teixeira

Rezerve: Gavrilaş, Fabricio, Florea, Ioniţă, Lovin, Moise, Nicoară

Antrenor: Marius Şumudică

––––––––––––––––––––––––––––––

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update. Constantin Budescu a vorbit despre meciul care va avea loc în această seară contra celor de la Austria Viena, de la ora 22:05.

“Este un meci foarte important atît pentru mine, cît şi pentru Astra. Este o şansă bună să ieşim din grupe şi sper să profităm de ea. Sperăm să cîştigăm şi să luăm o opţiune serioasă pentru calificare. Sîntem la mîna noastră şi avem o şansă poate unică pentru unii dintre noi. Mie îmi place să joc cu stadionul plin, pentru că îmi dă mai multă poftă de joc şi pentru orice jucător este important acest lucru. Una este să joci cu stadionul gol şi alta este să joci cu stadionul plin. Probabil după vacanţă o să iau o decizie în privinţa mea, o să vorbesc şi cu cei din China. Am vorbit un pic, dar a rămas să ne auzim după ce se termină campionatul. Nu ştiu dacă rămîn la Astra, orice este posibil, vom vedea. Depinde de ceea ce îşi doresc şi cei din China”, a spus Budescu.

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Marius Şumudică a decis ce echipă va trimite pe teren împotriva formaţiei Austria Viena, azi, de la ora 22:05.

Echipa de start a Astrei:

Silviu Lung jr. – Săpunaru, Geraldo, Oros – Stan, Boubacar, Teixeira, Takayuki, Morais – Budescu, Alibec

Echipa probabilă a Austriei Viena

Hadzikic – Larsen, Windbichler, Rotpuller, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Grunwald, Venuto, Pires – Kayode

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Marius Şumudică a dezvăluit cum a pregătit meciul pe care campionii României îl vor disputa contra celor de la Austria Viena, azi, de la ora 22:05, în grupele Ligii Europa – vezi aici detalii.

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Denis Alibec se află într-o formă foarte bună, iar Astra îşi pune mari speranţe în el. Atacantul stă bine din punct de vedere fizic şi are şanse foarte mari să scape de operaţie. Alibec nu mai are dureri mari şi, în proporţie de 90 %, nu va fi nevoit să mai efectueze intervenţia chirurgicală la genunchi. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Campioana României joacă joi, de la ora 22:05, un meci decisiv de calificare în primăvara europeană, în deplasare, iar Austria Viena cere susţinerea fanilor.

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. După victoria importantă de la Turnu Severin, în faţa craiovenilor, moralul jucătorilor de la Astra Giurgiu înaintea crucialei partide de la Viena, în compania celor de la Austria, este la cote mult mai înalte.

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Vestea cea bună este că în capitala Austriei Marius Şumudică se va putea baza, în căutarea golului sau a golurilor cîştigătoare, pe trioul său de forţă, Budescu-Teixeira-Alibec. Alibec a demonstrat în meciul cu oltenii că a depăşit problema medicală care l-a obligat să dea forfait la partidele naţionalei cu Polonia şi Rusia şi la al doilea meci cu Plzen şi prezenţa sa în avanposturi este o promisiune pentru ca Astra să fie foarte periculoasă în faţa porţii vienezilor. “Sunt destul de obosit, dar meciul de la Viena este foarte important şi voi da totul pentru a ne întoarce cu un rezultat care să ne dea şanse mari de calificare” – a declarat imediat după jocul de la Turnu Severin Denis Alibec.

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Căpitanul Grunwald vrea tribune pline

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Căpitanul “violeţilor” şi omul cheie al meciului tur de la Bucureşti, Alexander Grunwald, a declarat pentru siteul oficial al clubului că face apel la suporteri pentru a umple tribunele stadionului “Ernst Happel” joi seară, începînd cu ora 22:00, pentru că este mare nevoie de un aport substanţial din partea publicului.

“La meciul cu AS Roma au fost 35.000 de oameni şi a fost foarte bine, chiar dacă nu a fost şi rezultatul pe măsură. Acum e un joc extrem de important, pentru că dacă vom cîştiga şi Plzen nu va face acelaşi lucru în Italia vom fi calificaţi înaintea ultimei runde. Întotdeauna cînd am avut multă lume în tribune am jucat cu mai multă tragere de inimă, pentru că un stadion plin îţi arată cît suport ai şi te mobilizezi altfel.”

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Se teme de forţa atacului campioanei României

Grunwald nu consideră că dacă echipa sa a cîştigat cu 3-2 în România înseamnă că partida de joi seară este ca şi rezolvată.

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. “Nu trebuie să cădem în capcana autosuficienţei, pentru că echipa română are potenţial, în special în faza ofensivă. În România am reuşit să speculăm perfect ocaziile avute, dar am şi suferit în destule momente, dar, din fericire, am reuşit să cîştigăm. Mă aştept ca românii să dea totul pentru a întoarce rezultatul, dar şi noi vom intra cu o mare ambiţie, pentru a scrie istorie pentru club”.

Astra trebuie să scoată măcar un egal

AUSTRIA VIENA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Pentru a avea şanse la calificare, echipa lui Marius Şumudică are nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate la Viena.

capture

Austriecii au o lungime înaintea giurgiuvenilor şi dacă ar obţine victoria practic ar scoate campioana României definitiv din cursă, iar în cazul în care Plzen nu ar cîştiga la Roma ar obţine direct calificarea. Cu un egal Astra ar menţine diferenţa de un punct în urma Austriei, iar în ultima rundă cei din Viena urmează să se deplaseze la Plzen, în timp ce Budescu et co primesc acasă o AS Roma care are toate şansele să fie deja calificată.

Un succes al românilor i-ar aduce cu două puncte în faţa “violeţilor” şi şansele la a prinde locul 2 ar creşte simţitor.

ADVERTISEMENT