News

Autobuz implicat într-un accident, în Buzău. Șapte pasageri au ajuns la spital, inclusiv un copil de un an

Accident rutier în municipiul Buzău, implicat fiind un autobuz cu pasageri. Șapte oameni, printre care și un copil, au fost răniți.
22.12.2023 | 16:52
Autobuz implicat intrun accident in Buzau Sapte pasageri au ajuns la spital inclusiv un copil de un an
Autobuz implicat într-un accident, în Buzău. colaj Fanatik/ Foto buzoienii.ro
ADVERTISEMENT

Autobuz implicat într-un accident, în Buzău, în urma căruia șapte pasageri au fost transportați la spital. Printre răniți se află și un copil în vârstă de un an. Evenimentul rutier s-a produs, vineri, pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău.

Accident cu șapte răniți în Buzău. Un autobuz a fost implicat

Potrivit datelor furnizate de polițiștii rutieri, în accident au fost implicate o mașină condusă de un șofer de 53 de ani și autobuzul la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani. Din primele cercetări, se pare că șoferul autoturismului ar fi încercat să întoarcă pe linia dublă continuă.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, șapte oameni care se aflau în mijlocul de transport în comun au suferit leziuni, inclusiv un copil de un an. În zona respectivă au ajuns mai multe echipaje ale nspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), dar și polițiști și jandarmi.

Pasagerii au suferit leziuni la membre, gât și cap, notează presa locală. „În urma accidentului rutier produs pe bulevardul Unirii din mun. Buzău , la U.P.U-S.M.U.R.D. au fost transportate 7 persoane, cu varste cuprinse între 1 și 68 de ani.

ADVERTISEMENT

La o primă evaluare medicală, toți cei 7 pacienți sunt stabili hemodinamic și respirator, cu leziuni la nivelul capului, gatului si membrelor, în curs de investigații.

Toți cei 7 pacienti erau pasageri în autobuzul implicat în accidentul rutier”, au informat, vineri, 22 decembrie, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău, în urma evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

Accident cu 4 răniți în județul Argeș, printre care și un copil

Un alt accident rutier s-a produs, vineri, în localitatea Stâlpeni din județul Argeș. Două autoturisme, în care erau patru ocupanți, au fost implicate în evenimentul rutier. Printre aceștia s-a aflat și un minor.

În urma coliziunii, una dintre mașini s-a răsturnat. La fața locului au ajuns pompierii cu o o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ.

ADVERTISEMENT

Oamenii au reușit să iasă din mașini, înainte de sosirea echipajelor de descarcerare. Toate cele patru persoane au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

 

ADVERTISEMENT