News

Copil de 12 ani, spulberat de o mașină de poliție, în Bistrița-Năsăud. Care e starea minorului

Accident rutier grav în Bistrița-Năsăud, acolo unde un copil de 12 ani a fost spulberat de o mașină de poliție. Care e starea minorului.
21.12.2023 | 16:51
Copil de 12 ani spulberat de o masina de politie in BistritaNasaud Care e starea minorului
Accident grav în Bistrița-Năsăud: copil de 12 ani, lovit de o mașină de poliție. Su
ADVERTISEMENT

Un eveniment rutier grav a avut loc, joi, pe raza județului Bistrița-Năsăud. Un copil de 12 ani a fost acroșat în plin de o mașină de poliție. În ce stare se află victima.

Accident grav în Bistrița-Năsăud: copil de 12 ani, lovit de o mașină de poliție

Din datele furnizate de presa locală, aflăm că accidentul a avut loc pe Drumul Național (DN) 17, în localitatea Șieu-Măgheruș. Copilul voia să traverseze strada când, din cauze care urmează a fi cercetate, a fost lovit de o autospecială de poliție.

ADVERTISEMENT

Autospeciala este din alt județ. La volanul vehiculului se afla un polițist de 22 de ani din Dej. Potrivit Bistrițeanul.ro, minorul se afla în apropierea unei treceri de pietoni când a fost lovit. De cealaltă parte, autospeciala poliției ar fi fost în misiune.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

În urma acestui grav eveniment rutier, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Care e starea minorului lovit de mașina poliției

Cele mai noi informații care vin de la Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița nu sunt cele mai bune. Se pare că minorul de 12 ani este într-o stare destul de gravă.

ADVERTISEMENT

Impactul cu mașina de poliție a fost unul foarte puternic, cu urmări evidente pe corpul copilului. Victima s-a ales cu multiple fracturi și un hematom masiv la piciorul drept, precum și excoriații la piciorul stâng. A fost transportat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astăzi un minor în vârstă de 12 ani, victimă a unui accident rutier petrecut în localitatea Șieu-Măgheruș, prezentând multiple fracturi și un hematom masiv la piciorul drept, precum și excoriații la piciorul stâng.

ADVERTISEMENT

După evaluare și stabilizare în urgență, băiatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT