Sport

Dinamo a cumpărat autocarul de la Ionuţ Negoiţă! Câţi bani a încasat fostul patron al “câinilor”. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că patronul Smile Center, Claudiu Ciolan, unul dintre sponsorii lui Dinamo ,a cumpărat autocarul de la Ionuț Negoiță cu suma de 42.000 de euro.
31.03.2022 | 18:00
Dinamo a cumparat autocarul de la Ionut Negoita Cati bani a incasat fostul patron al cainilor Exclusiv
Dinamo și-ar putea răscumpăra de la Ionuț Negoiță autocarul de peste 400.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
31-03-2022
19:23

Iuliu Mureșan a confirmat că autocarul a revenit la Dinamo

Într-o interenție la Digi Sport Special, administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a confirmat că autocarul se întoarce la Dinamo:

„Sunteți foarte bine informați. Avem autocarul, din bunăvoința unui fan al echipei, un medic stomatolog, care a făcut un contract cu domnul Negoiță, preluând autocarul pe care noi îl vom închiria”.

31-03-2022
15:00

Ionuț Negoiță a renunțat la autocarul lui Dinamo pentru 42.000 de euro

Fostul patron al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a restituit autocarul lui Dinamo pentru suma de aproximativ 42.000 de euro. 

FANATIK a aflat că alb-roșiii l-ar putea primi în folosință încă de la meciul cu Chindia Târgoviște din deplasarea de la Ploiești. 

Ionuț Negoiță nu vrea să mai audă de Dinamo și a făcut totul pentru a scăpa de club, ba chiar se amuză pe seama situației în care se află „câinii”.

Dinamo și-ar putea recupera autocarul de la Ionuț Negoiță

FANATIK a aflat în exclusivitate că patronul Smile Center, Claudiu Ciolan, cel care se va ocupa de cheltuielile echipei a doua a clubului, vrea să cumpere fostul autocar al alb-roșiiilor de la Ionuț Negoiță. Directorul general al clinicii dentare este un mare dinamovist și un apropiat al echipei, care dorește să se implice ca sponsor la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, a luat decizia să renunțe la autocarul echipei, pentru care Dinamo îi plătea lui Ionuț Negoiță o sumă de bani pe care a considerat-o nejustificată.

Astfel, în încercarea de a reduce cât mai mult costurile, Zăvăleanu a decis ca Dinamo să închirieze un autocar de la firma Tarsim, la un preț mai bun, pentru meciurile de acasă și din deplasare.

ADVERTISEMENT

Autocarul personalizat al lui Dinamo l-a costat pe Cristi Borcea o avere

Fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, a plătit peste 400.000 de euro pentru autocarul personalizat pe care l-a achiziționat din Germania și pentru care Ionuț Negoiță a taxat clubul la kilometru: “Dacă circulam cu un autocar pe care scria Dinamo, nu înseamnă că Dinamo avea autocar. Acest autocar nu se mai află de mult timp în proprietatea clubului și se plătea o chirie pentru fiecare drum pe care-l făcea.

Pe de altă parte, autocarul respectiv se tot defecta în ultima perioadă, am avut mai multe intervenții financiare pentru a-l repara și, pur și simplu, nu este economic să-l mai folosim”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Radio Dinamo 1948.

ADVERTISEMENT

Rămâne însă de văzut dacă Ionuț Negoiță va fi dispus să mai scadă din prețul de achiziție. În acte proprietar pe autocar este una dintre firmele omului de afaceri, iar clubul era nevoit să suporte toate costurile legate de întreținere și reparații.

  • 400.000 de euro a costat autocarul lui Dinamo cumpărat din Germania de către Cristi Borcea
  • 42.000 de euro a încasat Ionuț Negoiță pentru autocarul lui Dinamo
ADVERTISEMENT